Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζέτα Μακρυπούλια Instagram: Η ηθοποιός μαζεύει σύκα στις καλοκαιρινές της διακοπές
LIFESTYLE

Ζέτα Μακρυπούλια Instagram: Η ηθοποιός μαζεύει σύκα στις καλοκαιρινές της διακοπές

Ζέτα Μακρυπούλια Instagram: Δείτε την ανάρτηση στα social media

H Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια προτιμά ήσυχα και όχι πολυσύχναστα μέρη για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τη φασαρία της Αθήνας και να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η ίδια επιλέγει ποιες φωτογραφίες θα δημοσιευτούν και τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε κάποια νέα στιγμιότυπα που τη δείχνουν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών να μαζεύει σύκα. Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, φορά ένα κίτρινο μπικίνι κι ένα λευκό παρεό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Εδώ τα φρέσκα σύκα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές

Συνεχίζει τις διακοπές της σε κάποιο νησί του Αιγαίου, η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, όπως δείχνουν οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media. Το Σάββατο 12 Αυγούστου, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram, στιγμιότυπα με την ίδια να ποζάρει μέσα από τη θάλασσα. Φορά ένα μπικίνι στα χρώματα του γαλάζιου και του πορτοκαλί με ροζ λεπτομέρειες στο επάνω μέρος. Στις πρώτες εικόνες που ανέβασε, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται να έχει ξεσπάσει σε γέλια.

«Τι να γράψεις τώρα.. Αιγαίο παιδιά, θέλεις να το πιεις! Καλές βουτιές!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Φορώντας το μαγιό και το παρεό της, η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, εντελώς άβαφη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις