Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Το μοντέλο φωτογραφίζεται με το μπικίνι της στη Σαντορίνη
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Το μοντέλο φωτογραφίζεται με το μπικίνι της στη Σαντορίνη

Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Η ανάρτηση που έκανε η πρώην νικήτρια του GNTM για τις καλοκαιρινές της διακοπές

H Κάτια Ταραμπάνκο απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη και φρόντισε να δώσει μια γεύση από αυτές στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Το μοντέλο κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και καθώς χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τα social media, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με το κοινό του. Σε ανάρτηση που έκανε, η Κάτια Ταραμπάνκο ποζάρει στον φακό, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, ενώ χαμογελά πλατιά.

Φόντο πίσω της έχει μία πισίνα, αλλά και το γαλάζιο της θάλασσας. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κάτια Ταραμπάνκο εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται εκεί. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το χαμόγελο λέει πολλά και αγαπάμε την κοιλιά».


Το μοντέλο είναι πολύ ενεργό στα social media

Το μοντέλο και νικήτρια του GNTM, μοιράστηκε με τους 137 χιλιάδες ακολούθους της, ένα καλοκαιρινό βίντεο, με την ίδια να βρίσκεται μέσα σε μία πισίνα. Φορώντας ένα λευκό μπικίνι, η Κάτια Ταραμπάνκο παίρνει διάφορες πόζες μέσα στο νερό για τις ανάγκες μίας φωτογράφησης, όπως η ίδια επισημαίνει στη λεζάντα της ανάρτησης. Χαμογελαστή, πετάει νερά στον αέρα με τα χέρια της και πλησιάζει την κάμερα. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ανάρτησης του κλιπ, οι ακόλουθοί της «γέμισαν» με emoji από φωτιές και κόκκινες καρδιές το προφίλ της, γράφοντας θετικά σχόλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις