Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ / Εγκατάλειψη ζώων: Υιοθετήθηκε στη Γερμανία ο σκυλάκος που τον εγκατέλειψαν επειδή ήταν τυφλός και κουφός
Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εγκατάλειψη ζώων: Υιοθετήθηκε στη Γερμανία ο σκυλάκος που τον εγκατέλειψαν επειδή ήταν τυφλός και κουφός

«Το σκουπίδι του ενός, ο θησαυρός του άλλου».

Υπάρχουν ιστορίες που σε κάνουν να χαμογελάς, να ελπίζεις…  Μια τέτοια είναι και η ιστορία του Charly, ιστορία που δημοσιοποίησαν οι άνθρωποι του Κυνοκομείου Ρόδου- Σύλλογος Φιλοζωικής kynokomeiorodou. Ο Charly, 8 ετών, τυφλός και κουφός, ήταν το σκουπίδι για αυτούς που τον είχαν καθώς πριν από έναν περίπου μήνα αποφάσισαν να τον εγκαταλείψουν στο κυνοκομείο της Ρόδου γιατί δεν μπορούσαν, όπως είπαν, να τον φροντίσουν. Οι άνθρωποι του κυνοκομείου τον καλωσόρισαν και φυσικά ξεκίνησαν να τον φροντίζουν. Η νέα ζωή του Charly ξεκινούσε. Και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την απίστευτη εξέλιξή της. Πόσες πιθανότητες υπήρχαν να υιοθετηθεί ξανά ο Charly; Σε αυτή την ηλικία και με αυτά τα προβλήματα υγείας; Ελάχιστες έως μηδαμινές.

Και όμως ένα ζευγάρι από τη Γερμανία, ο Peter και η Ute εξέφρασαν την επιθυμία να τον κάνουν μέλος του σπιτιού τους και να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Και όχι μόνο αυτό αλλά οι ταξίδεψαν μέχρι τη Ρόδο για να γνωριστούν με τους ανθρώπους του κυνοκομείου και μαζί με αυτούς να κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε ο σκυλάκος να μπορέσει να ταξιδέψει για το νέο του σπίτι.

Ο Charly ταξίδεψε και βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, με ανθρώπους που τον αγαπούν και θα του δώσουν την καλύτερη ζωή!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις