Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Φον ντερ Λάιεν Χανιά: Στο Αρχαιολογικό Μουσείο τα ζεύγη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Φον ντερ Λάιεν Χανιά: Στο Αρχαιολογικό Μουσείο τα ζεύγη

Μητσοτάκης - Φον ντερ Λάιεν Χανιά: Η πρόεδρος της Κομισιόν πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στην Κρήτη και φιλοξενείται στο σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά

Τις ομορφιές της Κρήτης απολαμβάνει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φοντ ντερ Λάιεν. Δεν παραλείπει ωστόσο και να μάθει την ιστορία του τόπου, καθώς, στο πλαίσιο της ιδιωτικής επίσκεψής της, βρέθηκε σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσέιο Χανίων και φωτογραφήθηκε στη βεράντα με τον σύζυγό της, Χάικο, και το ζεύγος του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη. Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φιλοξενείται μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Ιδιωτική η επίσκεψη

Πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη, η οποία θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο σύζυγός της Γερμανός γιατρός, Χάικο φον ντερ Λάιεν, έχουν ταξιδέψει στην Κρήτη για ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και μένουν στη βίλα Μητσοτάκη, στο Ακρωτήρι. Το βράδυ του Σαββάτου οι προσκεκλημένοι του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη απόλαυσαν το δείπνο τους με κρητικά εδέσματα με θέα τον Κόλπο της Σούδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις