Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χάλι Μπέρι ηλικία: «Τώρα είμαι στην καλύτερή μου φάση»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάλι Μπέρι ηλικία: «Τώρα είμαι στην καλύτερή μου φάση»

Χάλι Μπέρι ηλικία: Όσα είπε για την εμμηνόπαυση και το μήνυμά της στις γυναίκες όλων των ηλικιών

Το μήνυμά της στις γυναίκες να αισθάνονται ελεύθερες και να απολαμβάνουν κάθε στάδιο της ζωής τους, έστειλε η Χάλι Μπέρι σε συνέντευξή της. Μιλώντας στο περιοδικό «Women’s Health», η Χολιγουντιανή σταρ εξήγησε, τι σημαίνει για εκείνη το ταξίδι της εμμηνόπαυσης. «Αμφισβητώ όλα όσα νόμιζα ότι ήξερα για την εμμηνόπαυση. Πεποιθήσεις όπως: Η ζωή σου τελείωσε τώρα. Είσαι αναλώσιμη. Η κοινωνία δεν έχει πλέον θέση για σένα. Πρέπει να αποσυρθείς» είπε αρχικά.

Όπως τόνισε, σήμερα στα 56 της χρόνια, η ίδια αισθάνεται ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. «Είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου τώρα που έφτασα τα 56 χρόνια. Έχω προσφέρω όσο ποτέ άλλοτε. Συνειδητοποιώ επιτέλους ότι αυτό που έχω να πω είναι πολύτιμο, ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν συμφωνεί» δήλωσε.

Στην πορεία, η ηθοποιός είπε: «Να τι έχω να πω στις γυναίκες: Να είστε κυρίαρχες του εαυτού σου σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε. Αν είσαι στα μέσα της δεκαετίας των τριάντα, μην καταπιέζεσαι με την ιδέα ότι πρέπει να κάνεις παιδιά μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία, αν κι εφόσον θέλεις βέβαια να κάνεις παιδιά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις