Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη Μαλδίβες: Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε για το ταξίδι
LIFESTYLE

Τούνη Μαλδίβες: Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψε για το ταξίδι

Τούνη Μαλδίβες: Τα 30α γενέθλια της θέλησε να γιορτάσει η Ιωάννα Ιούνη στις Μαλδίβες

Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη «βομβάρδισε» το Instagram με φωτογραφίες της από τις Μαλδίβες, στις οποίες βρέθηκε για να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά της. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας είχε ενοχληθεί με σχόλια που ανέφεραν πως το ταξίδι στον εξωτικό αυτό προορισμό ήταν «χορηγία», με την ίδια να απαντά πως αυτή πλήρωσε για τις διακοπές. Μάλιστα, σε νέο «χτύπημά» της στα social media γνωστοποίησε το εξωφρενικό ποσό που τής ζήτησαν για να παρακολουθήσει ταινία στην παραλία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι το ταξίδι αυτό για εκείνη και άλλα 8 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του γιου της κόστισε… 27.000 ευρώ!

«Για να μη σας τρομάξω, θα σας πω ότι αν το ψάξετε και τα κλείσετε από νωρίς και ψάξετε ένα φθηνό ξενοδοχείο, γιατί όπου και να κάτσεις εκεί είναι παράδεισος. Και σε καλύβα να μείνεις είναι πραγματικά πανέμορφα, τέλεια, λεπτή άμμος, φοίνικες. Να πάτε, εγώ έδωσα πολλά…» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη. «Δεν ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αλλά επειδή είπαμε εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν σύνολο 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου» αποκάλυψε στο τέλος η γνωστή Influencer.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις