Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σούπερ Κική – Ξαρχάκος: ”Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική”
LIFESTYLE

Σούπερ Κική – Ξαρχάκος: ”Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική”

Σούπερ Κική - Ξαρχάκος: Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Twitter

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε το βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι της στο YouTube η Super Κική και στο οποίο αναφέρεται στον Σταύρο Ξαρχάκο. Η instagrammer και YouTuber αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έζησε με τον μουσικό, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρα σε ένα μαγαζί εστίασης. Όπως ανέφερε, εκεί την είχαν ενημερώσει να μην βγει να σερβίρει όταν θα ανέβαινε στη μουσική σκηνή ο συνθέτης, αλλά εκείνη δεν γνώριζε ποιος ήταν ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια [με τα χέρια του] και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”» είπε αρχικά.

«Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» είπε τέλος η Σούπερ Κική.

Παρατράγουδο, η ανοησία της είναι αηδιαστική

Με μία ανάρτησή του στο Twitter ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε τα λεγόμενά της, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει, χαρακτηρίζοντάς τη «παρατράγουδο». Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έγραψε: «Μόλις είδα το βίντεο με όσα είπε ένα γνωστό “παρατράγουδο” για τον τιτανοΤΕΡΑΣΤΙΟ Σταύρο Ξαρχάκο, έναν από τους εναπομείναντες θρυλικούς συνθέτες του Ελληνικού τραγουδιού και ένα “βούλωσε το πια” βγήκε αυθόρμητα από το στόμα μου. Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική».

Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Super Κική: «Το χειρότερο που κάνει η τηλεόραση είναι να προβάλλει ηλίθιους»
Με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε την άποψή του επί του θέματος, κάνοντας ένα σχόλιο για την Super Κική. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Το χειρότερο που κάνει η τηλεόραση είναι να προβάλλει ηλίθιους».

Σχόλια και στο «Καλοκαίρι Yes»

Μετά την προβολή του βίντεο και τα σχόλια που έκαναν όλοι στο πάνελ, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Με τα σχόλια που κάνετε, εκτός του Φοίβου, είναι σαν να λέτε ότι είστε φίλοι με την Κική, ενώ ξέρετε τώρα ότι είναι λάθος η Σούπερ Κική. Και εμένα φίλη μου είναι, μια χαρά την συμπαθώ, αλλά… είσαι λάθος Κική μου, είσαι λάθος κορίτσι μου γλυκό.

Όχι, “ποιος είναι ο Ξαρχάκος;” Ο μεγαλύτερος συνθέτης εν ζωή που έχουμε και λες τώρα εσύ “ποιος είσαι κύριέ μου;” Μην πω καμιά λέξη τώρα. Μυγοσκοτώστρα τώρα ο Ξαρχάκος; Μαριάντα μου, δεν μου τα λες καλά». Η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: «Εγώ κι εσύ δεν θα δικαιολογούμασταν, αλλά από την Κική… αυτή είναι η δουλειά της, αυτός είναι τρόπος που εκφράζεται».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις