Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αιτία θανάτου – Μιχάλης ΑΕΚ: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Αιτία θανάτου – Μιχάλης ΑΕΚ: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Αιτία θανάτου - Μιχάλης ΑΕΚ: Στο φως έρχονται περισσότερες πληροφορίες για τη δολοφονία του 29χρονου

Στο φως έρχονται περισσότερες πληροφορίες για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν έξω από την Opap Arena το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς, η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη είναι το ένα και μοναδικό τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, στον πήχη, το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε κατά την προσπάθειά του να αμυνθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση, δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ. Όπως εκτιμάται, ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά, από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο ιατροδικαστής κ. Καλογρηάς ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν. Λίγο νωρίτερα στο φως ήρθαν και εικόνες με τα όπλα και τα πολεμοφόδια με τα οποία ήταν εφοδιασμένοι οι χούλιγκαν.

Η συγκλονιστική μαρτυρία για τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη

Τις τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη, του φίλου της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα του μετά το μοιραίο χτύπημα. Ο αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ζήτησε συγγνώμη που, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε, δεν κατόρθωσε να κρατήσει στη ζωή τον άτυχο 29χρονο από την Ελευσίνα. «Το μόνο που άκουσα ήταν μία φωνή να λέει ”αδελφέ, χτυπήθηκα”, και να γυρνάω πίσω να δω ποιος είναι και τι είναι… και να είναι εκείνο το παιδί», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, μη μπορώντας να πιστέψει ακόμα τι συνέβη.

«Υπήρχε τρελή αιμορραγία, ασταμάτητη, και σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε εκεί παρεούλα μέχρι και την καρέκλα που κάθισε, στο περίπτερο. Το μόνο που μας έκανε… ένα τίναγμα, ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω, να ξαπλώσει κάτω. Δεν τον αφήσαμε, και υπήρχε μία κοπέλα εκεί, νοσηλεύτρια, προσπαθούσε η κοπελίτσα να κάνει ό,τι μπορεί» συνέχισε ο αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας τις τελευταίες μαρτυρικές στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος διήνυσε μια απόσταση 100 μέτρων από το σημείο που χτυπήθηκε με μαχαίρι μέχρι να κρυφτεί σε ένα περίπτερο, μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις