Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δολοφονία Μιχάλη ΚΚΕ: Κανείς εμπλεκόμενος δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δολοφονία Μιχάλη ΚΚΕ: Κανείς εμπλεκόμενος δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του

Δολοφονία Μιχάλη ΚΚΕ: «Σε κάθε περίπτωση, ο λαός και η νεολαία χρειάζεται να βγάλουν τα συμπεράσματά τους''

«Κανείς από όσους εμπλέκονται στη διαχείριση των γεγονότων δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του, συμπεριλαμβανομένου και του αρμόδιου υπουργού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. Σε σχόλιό του για το απίστευτο μπαλάκι ευθυνών για το φιάσκο με τους Κροάτες χούλιγκαν το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ αναφέρει: «Τα επιπλέον στοιχεία που δημοσιοποιούνται τις τελευταίες ώρες, επιβεβαιώνουν αυτό που από την πρώτη στιγμή τόνισε το ΚΚΕ: ότι η κυβέρνηση βαρύνεται με τεράστιες ευθύνες για τη διαμόρφωση των συνθηκών που οδήγησαν στη δολοφονία του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ από τους Κροάτες φασίστες».

«Κατά συνέπεια, ελάχιστη ένδειξη ανάληψης ευθύνης, σημαίνει ότι κανείς από όσους εμπλέκονται στη διαχείριση των γεγονότων δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του, συμπεριλαμβανομένου και του αρμόδιου υπουργού», συνεχίζει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Το ΚΚΕ επισημαίνει καταληκτικά: «Σε κάθε περίπτωση, ο λαός και η νεολαία χρειάζεται να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να καταδικάσουν συνολικά την πολιτική που διαμορφώνει το έδαφος και ανέχεται τέτοιου είδους φαινόμενα»






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις