Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Οπαδός ΑΕΚ νεκρός: «Θεωρούσαμε πως ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας…»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οπαδός ΑΕΚ νεκρός: «Θεωρούσαμε πως ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας…»

Οπαδός ΑΕΚ νεκρός: «Θα έρθουμε σε επαφή με τους γονείς, θα τους δώσουμε λόγια παρηγορίας, αλλά τα λόγια είναι φτωχά...» είπε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού

Συγκλονισμένοι δήλωσαν οι γονείς του Άλκη Καμπανού για τη δολοφονία του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ κατά τη χθεσινή επιδρομή των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης μίλησε στην ΕΡΤ, σημειώνοντας πως «θεωρούσαμε ότι ο Άλκης θα ήταν το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά δυστυχώς έχουμε συνέχεια».

«Είδαμε στα social media πως έγιναν επεισόδια χθες το βράδυ και έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι, είμαστε συγκλονισμένοι. Ουσιαστικά θεωρούσα πως ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά δυστυχώς έχουμε συνέχεια» είπε αρχικά ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.

Και συνέχισε: «Είναι φτωχά τα λόγια για να απαλύνουν τον πόνο των γονιών. Θα έρθουμε σε επαφή με τους γονείς, θα τους δώσουμε λόγια παρηγοριάς, αλλά τα λόγια είναι φτωχά…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις