Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Μιχαλάκη έγκυος: Η ανάρτηση στο Instagram με φουσκωμένη κοιλιά
LIFESTYLE

Δανάη Μιχαλάκη έγκυος: Η ανάρτηση στο Instagram με φουσκωμένη κοιλιά

Δανάη Μιχαλάκη έγκυος: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Γονείς, για πρώτη φορά, θα γίνουν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες», ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω ποστ στο Instagram. Η Δανάη Μιχαλάκη πόσταρε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά, γράφοντας: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!». Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Σύρο, το 2021.

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη υπήρχε. Δεν το περίμενε ότι θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο», είχε πει ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την πρόταση γάμου. «Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν τη ρομάντζα. Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από τη σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά, με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ» πρόσθεσε στη συνέχεια στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danae Michalaki (@danae_michalaki)

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στη Φολέγανδρο

Η Δανάη Μιχαλάκη κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές της. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό με τον ρόλο της «Δρόσως» στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έφυγε από την Αθήνα και βρίσκεται στη Φολέγανδρο, όπου και θα περάσει κάποιες ημέρες του καλοκαιριού. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media, ενώ συχνά μοιράζεται υλικό από την καθημερινή της ζωή και την καριέρα της με το κοινό της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτή τη φορά, δημοσίευσε ορισμένα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στη Φολέγανδρο. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Το καλοκαίρι για να είναι καλό χρειάζεται: Σεβασμό στον διπλανό, σεβασμό στο περιβάλλον, σεβασμό στην ίδια την αξία του καλοκαιριού».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danae Michalaki (@danae_michalaki)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις