Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος – 40χρονος Έλληνας νεκρός: Συνελήφθη ο Ιρανός συγκάτοικός του
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος – 40χρονος Έλληνας νεκρός: Συνελήφθη ο Ιρανός συγκάτοικός του

Κύπρος - 40χρονος Έλληνας νεκρός: Ως δολοφονία εκ προμελέτης αντιμετωπίζει η αστυνομία στην Κύπρο τον θάνατο του άνδρα

Ως δολοφονία εκ προμελέτης αντιμετωπίζει η αστυνομία στην Κύπρο τον θάνατο ενός 40χρονου από την Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής. Όπως μεταδίδουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης ο νεκρός είναι ο 40χρονος Αθανάσιος Κότσλης. Κατά τις ίδιες πληγές, όλα συνέβησαν περίπου στις 18:50 το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 40χρονος Έλληνας, ο οποίος συγκατοικούσε με άλλο ένα άτομο, επέστρεψε στο διαμέρισμά όπου διέμενε, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συντρόφου του, τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους.

Ο 40χρονος, ο οποίος δεν είχε μαζί του τα κλειδιά του διαμερίσματος, χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του. Τότε ήταν που σε κάποια στιγμή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, περίοικοι άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος, στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας, νεκρό τον 40χρονο. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι γιατροί διαπίσωσαν τον θάνατό του. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 38 ετών. Τις έρευνες για την υπόθεση με τον θάνατο του 40χρονου διεξάγει Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Το χρονικό του μοιραίου συμβάντος

Το θύμα βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας του έχοντας πέσει από τον τρίτο όροφο. Ο 38χρονος Ιρανός συγκάτοικός του έχει συλληφθεί για τον φόνο του και οι έρευνες από τις Αρχές συνεχίζονται. Ο Κοτσλής το απόγευμα της Κυριακής είχε φύγει από το διαμέρισμα με τη σύντροφο του, ωστόσο εκείνη -όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας – κάτι είχε ξεχάσει. Ο 40χρονος ανέβηκε, τότε, πάλι στο διαμέρισμα για να πάρει τα πράγματα της αλλά επειδή δεν είχε μαζί του κλειδιά χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του. Όπως κατέθεσαν ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν φωνές και στη συνέχεια έναν ήχο από το ισόγειο.

Στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο χώρο με τα στοιχεία να δείχνουν ότι έπεσε από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου. Ο 38χρονος συγκάτοικος του Θανάση Κοτσλή, ο οποίος κατάγεται από το Ιράν αρνείται την εμπλοκή του στη πτώση του 40χρονου Έλληνα από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν. Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου ήταν αυτή της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ είχαν διαπληκτιστεί για ασήμαντο λόγο σε σχέση με τη τηλεόραση. Υποστήριξε πως η ίδια είπε στον 40χρονο να πάει στο διαμέρισμα να της φέρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει, αλλά δεν είχε κλειδιά και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικος του.

Αναζητούνται τα αίτια του διαπληκτισμού των δύο ανδρών

Κατά την γυναίκα που έδωσε μαρτυρία, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια ο Κοτσλής βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο κάτω από την πολυκατοικία, έχοντα πέσει από τον 3ο όροφο. Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι τον έσπρωξε ο 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο και η αστυνομία αναζητεί τα αίτια του διαπληκτισμού τους. Ο Κοτσλής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.  Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης του ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις