Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκλέτσος για Φιλιππίδη: Ο ηθοποιός μίλησε για τις επαναλήψεις του «50-50»
LIFESTYLE

Γκλέτσος για Φιλιππίδη: Ο ηθοποιός μίλησε για τις επαναλήψεις του «50-50»

Γκλέτσος για Φιλιππίδη: «Το να μην επέστρεφε είναι φασισμός» είπε για την τηλεοπτική του «επιστροφή»

Για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση, μέσα από τις επαναλήψεις της σειράς «50-50» μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» κι εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την προβολή της σειράς, ενώ απάντησε αν πιστεύει ότι θα ξαναδεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο. «Είμαι υπέρ στο να παίζει η σειρά. Στο κάτω-κάτω, δεν έχει παίξει μόνο αυτός, αλλά 50 ηθοποιοί. Μην ξεχνάμε και τους συγγραφείς, τους σκηνοθέτες».

«Το να μην επέστρεφε είναι φασισμός, φασίζουσα συμπεριφορά κατά πολλών ανθρώπων. Στο κάτω κάτω κι ο Φιλιππίδης έχει μια οικογένεια από πίσω του και αυτά τα χρήματα τα χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του ηθοποιού στο θέατρο, ο Απόστολος Γκλέζος δήλωσε: «Αυτό πάλι θα το κρίνει το κοινό». «Όταν κάποιος περάσει τη διαδικασία της δικαιοσύνης και αυτή αποφασίσει, από εκεί και πέρα δεν θα του πούμε εμείς αν θα πάει να παίξει στο θέατρο ή όχι. Γιατί μετά γινόμαστε φασισταριά του κερατά εμείς. Το να πει κάποιο θύμα του εγώ δεν θέλω να παίξει στο θέατρο, το καταλαβαίνω, γιατί βρίσκεται υπό κάποιο τραύμα. Εδώ δεν μπορεί το ίδιο το δικαστήριο να του πει να μην παίξει στο θέατρο, θα του πούμε εμείς;», συμπλήρωσε.

Η Βάνα Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και αποκάλυψε ότι οι δυο τους έρχονται συχνά σε επικοινωνία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, η ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει την απότομη κατάρρευση της καριέρας των συναδέλφων της, που ήρθαν αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες σεξουαλικών εγκλημάτων. «Νομίζω ότι όταν ξαναβγεί να δουλέψει ο Φιλιππίδης κάποιοι θα καταλάβουν το λάθος τους και ότι δεν γίνεται να γκρεμιστούν τέτοια ταλέντα. Όσο μεγάλα και εάν είναι τα κρίματά τους, το ταλέντο δεν χάνεται. Ο Κιμούλης, όπως είδατε, επανήλθε καλλιτεχνικά και ο κόσμος τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες, όσο και εάν σε κάποιους δεν αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια» είπε αρχικά.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχεις μιλήσει;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος. «Φυσικά, μιλάω συχνά μαζί του και δεν ασχολήθηκα καθόλου με κάποιες φοβιστικές τακτικές που έγιναν και σε εμένα και στο παιδί μου. Θα λέω την άποψή μου και θα την στηρίζω με παρρησία» απάντησε. «Αρχίζει να πατάει στα πόδια του σιγά – σιγά, κάποιοι που του έσκαψαν τον λάκκο και τον κατηγορούσαν, φάνηκε εκ των υστέρων ότι είχαν άλλο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού τους και εκμεταλλεύτηκαν στην ουσία τη δημοσιότητα που πήραν» είπε τέλος, η Βάνα Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις