Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ελ Κααμπί – Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μαροκινός επιθετικός για υπογραφές
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελ Κααμπί – Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μαροκινός επιθετικός για υπογραφές

Ελ Κααμπί - Ολυμπιακός: Ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις - Αναμένεται να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός επιθετικός περιοχής πρόκειται να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις, καθώς αναμένεται να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τους αγώνες με την Γκενκ, για τον Γ` προκριματικό γύρο του Europa League. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο 30χρονος άσος θα τεθεί στην διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος τον θέλει διαθέσιμο, κυρίως για τον δεύτερο αγώνα με την βελγική ομάδα, που θα γίνει στις 17 Αυγούστου.

 

Σε 182 αγώνες στη μέχρι στιγμής καριέρα του έχει βάλει 94 γκολ

Βέβαια μια μεταγραφή ολοκληρώνεται με τις υπογραφές, αφού πολλά μπορούν να συμβούν. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός στόχευσε στον Αγούμπ Ελ Καμπί. Καθώς είναι ένας επιθετικός με πολύ καλά ποσοστά στα τελειώματα φάσεων. Μοιάζει πολύ με τον φίλο του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος λέγεται πως μίλησε μαζί του για να του δώσει πληροφορίες σχετικά με τον Ολυμπιακό αλλά και τη ζωή στην Αθήνα. Ο Ελ Καμπί σε 182 αγώνες στη μέχρι στιγμής καριέρα του έχει βάλει 94 γκολ, δηλαδή βάζει ένα τέρμα σχεδόν ανά δύο ματς. Τρομερό ποσοστό που δείχνει επίσης για ποιο λόγο τού βάζει ο Ολυμπιακός τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις