Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έντουαρντ Στεργίου Instagram: Το μοντέλο κολυμπάει γυμνό στη θάλασσα
LIFESTYLE

Έντουαρντ Στεργίου Instagram: Το μοντέλο κολυμπάει γυμνό στη θάλασσα

Έντουαρντ Στεργίου Instagram: «Κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.. έχεις νιώσει ποτέ ελεύθερος;»

Ο Έντουαρντ Στεργίου δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό στιγμιότυπο στα social media. Το μοντέλο που έγινε γνωστό στο κοινό από τη συμμετοχή του στο «GNTM» και στη συνέχεια, στο «Dancing with the Stars» διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα και την καριέρα του. Αυτό το διάστημα, κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει το καλοκαίρι του.

Ωστόσο, δεν παραλείπει να μοιράζεται με το κοινό του στο Instagram στιγμιότυπα. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία, που τον δείχνει να κολυμπά γυμνός. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.. έχεις νιώσει ποτέ ελεύθερος;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edward (@edw4rd_stergiou)

Θερμός υποστηρικτής του γυμνισμού

Μετά τη συμμετοχή του στο GNTM ο Έντουαρντ, έχει αποκτήσει πολλές θαυμάστριες. Στην ανάρτηση από το περσινό του καλοκαίρι, από τις διακοπές του στην Κύθνο σίγουρα δεν άφησε δυσαρεστημένους τους ακόλουθούς του, αν κρίνει κανείς από τα likes και τα σχόλια που συγκέντρωσε μέσα σε λίγες μονάχα ώρες. Ειδικότερα, το μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών, όπου πόζαρε γυμνό, κάτω από μία ντουζιέρα, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Το όμορφο νησί», με τις γυναίκες που τον ακολουθούν να του αφήνουν σχόλια κάνοντας λόγο για ένα «όμορφο αγόρι», αδιαφορώντας για την Κύθνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edward (@edw4rd_stergiou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις