Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ / Φύτεψε χωράφι με ηλιοτρόπια ως έκπληξη για τη σύζυγό του στην 50η επέτειό τους
Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φύτεψε χωράφι με ηλιοτρόπια ως έκπληξη για τη σύζυγό του στην 50η επέτειό τους

ΗΠΑ αγρότης: Ο Lee Wilson φύτεψε συνολικά 1,2 εκατομμύρια ηλιοτρόπια σε ένα χωράφι 323 στρεμμάτων για τη σύζυγό του, Renee.

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στη σύζυγό του ένας αγρότης από τις ΗΠΑ, που θέλησε να της κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο για την 50η επέτειο γάμου τους. Ο Lee Wilson φύτεψε ένα μεγάλο χωράφι με ηλιοτρόπια, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη από την τόσο ιδιαίτερη χειρονομία του. Φύτεψε συνολικά 1,2 εκατομμύρια ηλιοτρόπια σε ένα χωράφι 323 στρεμμάτων για τη σύζυγό του, Renee.

Με τη βοήθεια του γιου του, εργάστηκε υπό πλήρη μυστικότητα και τελείωσε τις εργασίες τον περασμένο Μάιο και ύστερα ανέμενε τα αποτελέσματα. «Με έκανε να αισθανθώ πολύ ξεχωριστή. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο υπέροχο δώρο επετείου από ένα χωράφι με ηλιοτροπια» είπε η Renee, με ένα πελώριο χαμόγελο. Το χωράφι έχει γίνει πολύ δημοφιλές και είναι πολλοί οι τουρίστες που πηγαίνουν να το δουν και να βγάλουν φωτογραφίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις