Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σε… τροχόσπιτο ζει η Ντόνα του Μπέβερλι Χιλς
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε… τροχόσπιτο ζει η Ντόνα του Μπέβερλι Χιλς

Τόρι Σπέλινγκ: Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση– Ζει σε τροχόσπιτο με τα παιδιά της

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνά η διάσημη ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ. Μετά το διαζύγιό της από τον επί 17 χρόνια σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ, μένει σε ένα τροχόσπιτο με τα πέντε παιδιά της και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Η τωρινή ζωή της «Ντόνα» του «Μπέβερλι Χιλς, 90210» δεν θυμίζει σε τίποτα τα χρόνια που περνούσε στην έπαυλη αξίας 165 εκατομμυρίων δολαρίων, που ανήκε στον μεγιστάνα πατέρα της, Τόρι Σπέλινγκ.

Η ίδια εθεάθη να ζει μαζί με τα πέντε παιδιά της σε τροχόσπιτο εντός κάμπινγκ της Καλιφόρνια. Μάλιστα, σε βίντεο, που δημοσίευσε η DailyMail.com, εμφανίζεται κουρασμένη και καθόλου ευδιάθετη. Σε άλλα στιγμιότυπα, φαίνεται η οικογένεια να ξεφορτώνει πολλά αντικείμενα από το όχημα και να κάθεται σε καρέκλες έξω από το τροχόσπιτο.

 

«Δυσκολεύεται οικονομικά»

Μία πηγή τόνισε ότι η ηθοποιός «δυσκολεύεται οικονομικά». «Η κατάσταση με τη μούχλα στο σπίτι της είναι πραγματική, αλλά της ήταν δύσκολο να βρει ένα μέρος να μείνει, επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν είναι καλή», σημείωσε συνεργάτης της στο Entertainment Tonight. Τα διεθνή Μέσα αναφέρουν ότι η Τόρι Σπέλινγκ δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα χρήματά της και γι’ αυτό ο πατέρα της τής άφησε μόνο 800.000 δολάρια από τα 600 εκατομμύρια που υπολογίζεται η αξία της περιουσίας του.

«Η εικόνα της με το τροχόσπιτο είναι μια έντονη αντίθεση από το τεράστιο γαλλικό αρχοντικό σε στιλ πύργου 56.500 τετραγωνικών ποδιών, όπου μεγάλωσε στην πλούσια γειτονιά Holmby Park», υπογραμμίζεται.

 

Οργή για την μητέρα της

Την ίδια ώρα, η μητέρα της, Κάντι, έχει μπει στο στόχαστρο των θαυμαστών της, καθώς πόσταρε μία φωτογραφία, στην οποία δείχνει να ζει πλουσιοπάροχα. Πολλοί λοιπόν, έσπευσαν να την κριτικάρουν για τη χλιδάτη ζωή της ενώ η κόρη της μένει σε κάμπινγκ. Ωστόσο, το Page Six υποστηρίζει ότι η Κάντι Σπέλινγκ μίλησε με την Τόρι και προσπάθησε να της βρει ένα σπίτι αλλά εκείνη το αρνήθηκε. «Η Κάντι πέρασε ώρες στο τηλέφωνο προσπαθώντας να βρει ένα σπίτι. Ωστόσο, η Τόρι αρνήθηκε να μετακομίσει γιατί ήθελε να ζήσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος», υπογραμμίζεται σχετικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις