Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπέλα Χαντίντ: Συνεχίζει τη μάχη με τη νόσο του Lyme
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπέλα Χαντίντ: Συνεχίζει τη μάχη με τη νόσο του Lyme

Μπέλα Χαντίντ: Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει το τελευταίο διάστημα το μοντέλο, καθώς παλεύει με τη νόσο του Lyme.

Το διάσημο μοντέλο Μπέλα Χαντίντ αναφέρθηκε πρώτη φορά στη νόσο του Lyme από την οποία πάσχει, όταν ήταν 19 ετών. Στα 26 της συνεχίζει να ταλαιπωρείται σοβαρά από τη νόσο και να υποβάλλεται σε θεραπείες. Η νόσος του Lyme προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi, το οποίο μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Μερικά από τα συμπτώματα είναι ο πυρετός, η ναυτία, η ζάλη, η κόπωση, δερματικά εξανθήματα ενώ μπορεί να υπάρξουν και άλλες επιπλοκές. Στο πλευρό της η Μπέλα Χαντίντ έχει τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά την αδερφή της, Τζίτζι, που τη στηρίζει συνεχώς. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζίτζι Χαντίντ αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της Μπέλα, δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες στους θαυμαστές της.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σχετικά με αυτό το ποστ από την προηγούμενη εβδομάδα», ανέφερε αρχικά η Τζίτζι. Και πρόσθεσε: «Η Μπέλα μόλις τελείωσε μια μακρά και δραστική θεραπεία για τη νόσο του Lyme. Δεν θα ήθελα ο κόσμος να πιστέψει πως αυτή η ανάρτηση μου σηματοδοτεί την επιστροφή της, στην επόμενη σεζόν. Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και πάρα πολύ ενθουσιασμένη για την επιστροφή της, όταν φυσικά εκείνη νιώσει έτοιμη».

Η ανάρτησή της

 

Σημειώνεται πως το διάσημο μοντέλο, αντιμετωπίζει και θέματα ψυχικής υγείας, όπως κατάθλιψη και διαταραχές άγχους. Σε βίντεο, που ανέβασε τον περασμένο Φεβρουάριο στον λογαριασμό της στο TikTok, η Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε στους θαυμαστές της πόσο δύσκολα περνάει κάθε πρωί, προσπαθώντας να ξεπεράσει το άγχος που έχει, πριν καν ξεκινήσει τη μέρα της. «Έχω το χειρότερο πρωινό άγχος. Συνήθως προσπαθώ να το καταπολεμήσω, αλλά δεν λειτουργεί αμέσως, επειδή πραγματικά νιώθω τόσο πολύ άγχος. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι το άγχος μου», είπε αρχικά. Και συμπλήρωσε: «Αυτό που ήθελα να σας δείξω είναι πόσο ηλίθια νιώθω μερικές φορές, όταν ξυπνάω και προσποιούμαι πως όλα είναι καλά. Αυτή τη φορά, ξύπνησα και είπα  “ας τους δείξω κι εγώ πώς νιώθω”, αλλά ξεκίνησα να λέω στον εαυτό μου  “θα έχεις μια καταπληκτική μέρα σήμερα, Μπέλα. Δεν θα αφήσεις το άγχος σου να σε κυριεύσει σήμερα, Μπέλα. Είσαι αγαπημένη. Αγαπιέσαι. Αγαπιέσαι, Μπέλα. Δεν σε μισούν όλοι”».

Στη συνέχεια, η ίδια εξομολογήθηκε ότι παλεύει με ανασφάλειες, φοβίες και πολύ άγχος. Ωστόσο, όσο δύσκολο κι αν της είναι, ανέφερε ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθεί να το «νικήσει». «Παλεύω τόσο πολύ με το άγχος μου και κυριολεκτικά με το να είμαι απλά ένας άνθρωπος. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ στο 99% του χρόνου. Αλλά υπάρχει και αυτό το 1% και μερικές φορές αξίζει τον κόπο», εξήγησε. Επίσης, όπως σημείωσε, η δουλειά της και τα επιτεύγματά της την κάνουν να αισθάνεται καλύτερα, όμως χαίρεται μονάχα, όταν καταφέρνει κάτι. «Έτσι, προσπαθώ να κάνω τον εαυτό μου να νιώσει καλύτερα με φυσικό τρόπο», κατέληξε.

@babybella777

♬ original sound – Bella Hadid

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις