Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ανάρπαστα τα εισιτήρια για το πρώτο εκτός έδρας του Μέσι – Μέχρι 9.000 δολάρια στη μεταπώληση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανάρπαστα τα εισιτήρια για το πρώτο εκτός έδρας του Μέσι – Μέχρι 9.000 δολάρια στη μεταπώληση

Παράνοια για τον Λιονέλ Μέσι: Τα εισιτήρια για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του κοστίζουν πλέον 9 χιλιάδες δολάρια.

Το Μαϊάμι ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την FC Ντάλας την Κυριακή(06/08) μετά από τρεις εντός έδρας αγώνες και τα επίσημα εισιτήρια… μεταπώλησης πωλούνται τώρα έως και 9.000$ το καθένα. Τα μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα του Leagues Cup, κυκλοφόρησαν επίσημα την Πέμπτη και μιλάμε για την πρώτη φορά που τα νέα αστέρια της Ίντερ Μαϊάμι προεξάρχοντος του Λίο Μέσι θα παίξουν εκτός έδρας. Ως εκ τούτου λίγες στιγμές μετά την έναρξη της κυκλοφορίας τους, δημοσιεύτηκε μια ενημέρωση που επιβεβαίωνε ότι εξαντλήθηκαν.

Να αναφέρουμε ότι η FC Dallas παίζει τους εντός έδρας αγώνες της στο Toyota Stadium, χωρητικότητας 20.500 ατόμων. Από την άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ στο MLS, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν αυξηθεί για πολλούς από τους αγώνες του Μαϊάμι. Για παράδειγμα η τιμή των εισιτηρίων για να δει κάποιος το ντεμπούτο του κόντρα στην Κρουζ Αζούλ αυξήθηκε μαζικά από την ανακοίνωση της μεταγραφής του. Οι τιμές των εισιτηρίων μεταπώλησης για εκείνον τον αγώνα στις 21 Ιουλίου κυμαίνονταν από $200 έως $5.000.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις