Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / iPhone κι αυτοκίνητο: Πώς το κινητό μπορεί να καταλάβει αν υπάρχει πρόβλημα
PLUS

iPhone κι αυτοκίνητο: Πώς το κινητό μπορεί να καταλάβει αν υπάρχει πρόβλημα

iPhone κι αυτοκίνητο: Τώρα, το κινητό σου μπορεί να διαβάζει και τα προειδοποιητικά φώτα στο ταμπλό

Την επόμενη φορά που θα ανάψει μια προειδοποιητική ένδειξη στο ταμπλό του αυτοκινήτου, ή αν δεν καταλαβαίνεις τι κάνει ένα συγκεκριμένο κουμπί, δεν θα χρειαστεί να ανοίξεις το manual, αφού έχεις το κινητό σου. Η λειτουργεία Visual Look Up του iOS 17 περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ανάγνωσης των συμβόλων και των προειδοποιητικών φώτων του αυτοκινήτου, ώστε να μπορείς να κάνεις γρήγορα τη διάγνωση και να δεις τι πηγαίνει στραβά, ακόμη κι αν δεν ξέρεις πώς να το φτιάξεις.

Για να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη λειτουργία, θα πρέπει να κάνεις update στο iOS 17. Δεδομένου ότι το λογισμικό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την εγκατάστασή του. Ιδανικά, θα πρέπει να το εγκαταστήσεις σε μια δευτερεύουσα συσκευή, καθώς η εγκατάσταση λογισμικού beta ενέχει τον κίνδυνο να εισαχθούν προβλήματα στο iPhone σου. Σε κάθε περίπτωση, βεβαιώσου ότι έχεις δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας, καθώς η επαναφορά στο iOS 16 θα έχει ως αποτέλεσμα να σβήσεις το iPhone σας.

Μόλις το iPhone σου τρέξει το iOS 17, βγάλε μια φωτογραφία του ταμπλό του αυτοκινήτου και άνοιξέ την στης Φωτογραφίες. Αν το Visual Look Up είναι σε θέση να αναγνωρίσει τα σύμβολα, θα δεις ένα εικονίδιο τιμονιού κάτω από την εικόνα. Πάτα το κουμπί «Αναζήτηση συμβόλου αυτοκινήτου» και τελείωσες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις