Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram: Η ηθοποιός ποζάρει ανέμελη με μαγιό
LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram: Η ηθοποιός ποζάρει ανέμελη με μαγιό

Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram: Το καλλίγραμμο σώμα της δεν περνάει απαρατήρητο με το ριγέ μπικίνι

Χαλαρή και ανέμελη είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη στις καλοκαιρινές διακοπές της. Η ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες με μπικίνι, όπου το καλλίγραμμο σώμα της δεν περνάει απαρατήρητο. Στις φωτογραφίες την βλέπουμε να φοράει ένα ριγέ μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου. Aυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι της Κατερίνας Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά. «Είχαμε χωρίσει από το τέλος του καλοκαιριού. Παλεύουμε να βρούμε τις ισορροπίες. Είναι μια περίοδος προσαρμογής για όλους, γίνονται πολλές αλλαγές και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι απλό. Χρειάζονται χρόνο αυτά τα πράγματα αλλά είμαι καλά» είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται ότι απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι με βουτιές στη θάλασσα και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου ποστάρει τα μοδάτα ντυσίματά της, φωτογραφίες της με μαγιό και στιγμιότυπα από τη δουλειά και τις εξορμήσεις της.


Στις αρχές του καλοκαιριού η ηθοποιός μοιράστηκε άλλη μια καλοκαιρινή εξόρμηση, με τους γιούς της αυτή τη φορά

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη και ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιλαφάς συνεχίζουν να έχουν πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. Φέτος, η Κατερίνα Παπουτσάκη βιώνει μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, καθώς εκτός από την υποκριτική ασχολήθηκε και με το τραγούδι, κάτι που αγαπούσε από πολύ μικρή, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να εξελίξει. Η ίδια αυτό το διάστημα κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τους δύο άντρες της ζωής της, τον Κίμωνα και τον Μάξιμο.

Αυτό το καλοκαίρι, είναι το πρώτο μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, φαίνεται πως έχει ξαναβρεί πλήρως τους ρυθμούς της μετά από αυτή την αλλαγή στη ζωή της και απολαμβάνει την κάθε της στιγμή έχοντας ως βασική της προτεραιότητα τους δυο γιους της. Με καλοκαιρινή διάθεση, η ηθοποιός καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους γιους της στην παραλία, χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις