Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον αδερφό του Ντουέιν Μπέικον, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον αδερφό του Ντουέιν Μπέικον, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον, μιας και ο αδερφός του Ραχίμ έπεσε νεκρός έπειτα από πυροβολισμό που δέχθηκε.

Μια τραγική είδηση που αφορά τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού Ντουέιν Μπέικον έρχεται από τις ΗΠΑ. Ειδικότερα, ο αδερφός του Αμερικανού σμολ φόργουορντ, Ραχίμ έπεσε νεκρός από πυροβολισμό που δέχθηκε. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια πάρτι που διοργάνωνε ο άτυχος άνδρας, με σκοπό να γιορτάσει τον νέο του δίσκο.

Το ρεπορτάζ όσον αφορά στη δολοφονία του Ραχίμ Μπέικον αναφέρει πως στις 1:40 ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που έλαβε χώρα το περιστατικό άναψε τα φώτα για να τερματίσει το πάρτι λόγω των περιορισμών που έχει ορίσει η πόλη. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους αρνήθηκαν να αποχωρήσουν κι έτσι άρχισε καυγάς. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί, με μια από τις σφαίρες να χτυπά τον Ραχίμ Μπέικον με τον ίδιο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο εκεί όπου και κατέληξε. Στις δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου των Αρχών τόνισε πως ως δράστιδα της δολοφονίας ταυτοποιήθηκε η Τζαμίλα Τζόνσον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις