Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός – Ντνίπρο δηλητηρίαση: Οι “πράσινοι” δεν έχουν καμία εμπλοκή με το συμβάν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο δηλητηρίαση: Οι “πράσινοι” δεν έχουν καμία εμπλοκή με το συμβάν

Παναθηναϊκός - Ντνίπρο δηλητηρίαση: Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί απόψε 1/8 στη Λεωφόρο για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League

Ο Παναθηναϊκός πήρε θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει με την τροφική δηλητηρίαση των παικτών της Ντνίπρο, την οποία υποδέχεται απόψε στη Λεωφόρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Υπενθυμίζεται ότι ένας Ουκρανός δημοσιογράφος, ο Βολοντίμιρ Ζβέροφ, ανέφερε ότι 15 μέλη της Ντνίπρο (8 εκ των οποίων είναι ποδοσφαιριστές) έχουν πάθει δηλητηρίαση, αφήνοντας και υπόνοιες για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, ο Βολόντιμιρ Ζβέροφ υποστηρίζει πως «η διεξαγωγή του αγώνα είναι αμφίβολη», ενώ είπε πως συμπτώματα παρουσίασαν και στελέχη των Ουκρανών που δεν δείπνησαν μαζί με την αποστολή αλλά έφαγαν μόνο μπανάνες και ήπιαν νερό.

Στο ρεπορτάζ διαβάζει κανείς επίσης πως στην Ντνίπρο υπάρχει δυσαρέσκεια για τη φιλοξενία στην Αθήνα, καθώς δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση, ενώ το πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή άργησε μισή ώρα – και αντί να πάρει δρόμο απευθείας για το ξενοδοχείο, έκανε… άσκοπες βόλτες. Στην ιστοσελίδα του συλλόγου μπορεί να βρει κανείς λεπτομέρειες για το περιστατικό με το πούλμαν, με τους Ουκρανούς να ισχυρίζονται πως «μας είπαν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μπλοκάρει το πούλμαν και μετά ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στην αστυνομία. Ό,τι συνέβη στην πραγματικότητα, παραμένει μυστήριο. Μετά κάναμε μισή ώρα στον δρόμο παρότι το ξενοδοχείο είναι μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά, γιατί το πούλμαν ακολούθησε εντελώς διαφορετικό δρόμο».

Οι “πράσινοι” δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι αυτονόητο ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το περιστατικό, κάτι που έγινε σαφές από όλες τις πλευρές στη σημερινή σύσκεψη με τους εκπροσώπους της UEFA. Όσον αφορά την καθυστέρηση που επικαλείται στην αναχώρηση της αποστολής της Ντνίπρο από τη Λεωφόρο μετά τη χθεσινή προπόνηση, όντως από τον Παναθηναϊκό σημείωναν πως συνέβη αυτό, αλλά τόνιζαν πως έχει να κάνει αποκλειστικά με το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την ασφάλεια των Ουκρανών, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις