Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Στεφ Κάρι Σαντορίνη: Ακόμα ένας αστέρας του ΝΒΑ κάνει διακοπές στην Ελλάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στεφ Κάρι Σαντορίνη: Ακόμα ένας αστέρας του ΝΒΑ κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Στεφ Κάρι Σαντορίνη: Γιόρτασε την επέτειο γάμου με την σύζυγό του

Ακόμα ένας αστέρας του ΝΒΑ κάνει διακοπές στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ και τον κορυφαίο σουτέρ στην ιστορία του αθλήματος, Στεφ Κάρι ο οποίος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με την σύζυγό του στην Σαντορίνη. Μαζί με την Αγιέσα Κάρι, επέλεξαν να γιορτάσουν την 12η επέτειο του γάμου τους στο ελληνικό νησί που είναι παγκοσμίως γνωστό για τον… ρομαντισμό που εκπέμπει και τα ηλιοβασιλέματά του.  Το ζεύγος Κάρι που παντρεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2011 αποτελεί ένα από τα διασημότερα της μαγικής Λίγκας μιας και η Αγιέα Κάρι έχει δικές της εκπομπές μαγειρικής και σειρές βιβλίων. Ενώ είναι αρκετές οι φορές που γίνονται viral με αστεία βιντεάκια.

«Η γυναίκα μου. Σε αγαπώ περισσότερο από ό,τι πιστεύεις. Είμαι ευγνώμων για τις εμπειρίες που έχουμε μοιραστεί, τα πάνω και τα κάτω, τους τρόπους που η ζωή μας έχει φέρει κοντά. Ο Θεός συνεχίζει να μας ευλογεί. Μου έχεις φέρει τόση πολλή χαρά από την πρώτη μέρα» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Στεφ Κάρι, που συνόδευσαν τις φωτογραφίες των δύο.

Σχετική ανάρτηση έκανε από την Σαντορίνη και η Αγιέσα Κάρι:

«Είναι η επέτειός μας! 12 χρόνια παντρεμένοι με τον καλύτερο φίλο μου και τον έρωτα της ζωής μου. 15 χρόνια ραντεβού και αναμνήσεις. Τόσα πολλά ακόμα. Αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο τόσο πολύ! Αισθάνομαι ευλογημένη πέρα από κάθε μέτρο… εντάξει, πίσω στους εορτασμούς», έγραψε η σύζυγος του Στεφ Κάρι: Ο Στεφ και η Αγιέσα Κάρι είχαν γνωριστεί σε μια τρόπον τινά κατασκήνωση τοπικής εκκλησίας στη Σάρλοτ όταν ήταν 15 και 14 ετών. Δεν άρχισαν να βγαίνουν παρά μόνο όταν πέρασαν αρκετά χρόνια, ενώ η Αγιέσα ήταν πλέον ηθοποιός στο Χόλιγουντ και ο Κάρι ήταν εκεί για ένα σόου βραβείων. Σύντομα η Αγιέσα μετακόμισε πίσω στο Σάρλοτ, εκεί που ο Στεφ Κάρι μεγαλουργούσε με το Davidson College στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Η σχέση τους αναθερμάνθηκε και πλέον έχουν τρία παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις