Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κωνσταντινόπουλος νοσοκομείο: «Κανονικό φαγητό βλέπω να τρώω με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινόπουλος νοσοκομείο: «Κανονικό φαγητό βλέπω να τρώω με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ»

Κωνσταντινόπουλος νοσοκομείο: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Εξιτήριο πήρε χθες από το νοσοκομείο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επέστρεψε σπίτι του και έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook μετά την περιπέτεια με την υγεία του. «Προσέχετε τον εαυτό σας, λιγότερο στρες και άγχος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ σημείωσε ότι «ξεκίνησε το πάρτι με φιδέ και νερό» και αστειεύτηκε πως «κανονικό φαγητό βλέπω να τρώω με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ».Σημειώνεται πως την Τετάρτη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε γνωστό πως βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε γιατρούς και νοσηλευτές που «παρά τις εμφανείς ελλείψεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ασθενείς».

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε,

«Από το παράθυρο του 251 ΓΝΑ κοιτάζω έξω, σκέφτομαι ότι αν δεν νοσηλευόμουν, σπάνια θα έβρισκα λίγο χρόνο να “απολαύσω” το πρωινό ξύπνημα. Ξυπνάς, γρήγορα να ετοιμαστείς, να φας ένα τοστ όρθιος, να μπεις στο αυτοκίνητο και μετά τα “γνωστά” όλη μέρα! Καλό είναι αυτά που σκεφτόμαστε όταν μας συμβαίνει κάτι, να μην τα ξεχνάμε μετά κ να διορθώνουμε ότι μπορούμε».

«Να προσέχετε τον εαυτό σας, λιγότερο άγχος και στρες. Ευχαριστώ από καρδιάς τους γιατρούς, νοσηλευτές και όλους όσους εργάζονται, που παρά τις εμφανείς ελλείψεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ασθενείς», έγραψε ακόμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις