Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου Instagram: Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό από την Αντίπαρο
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου Instagram: Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό από την Αντίπαρο

Κατερίνα Καινούργιου Instagram: Η παρουσιάστρια, αφού πέρασε μερικές ημέρες στη Μύκονο, αποφάσισε να περάσει το υπόλοιπο των διακοπών της στην Αντίπαρο

Στην Αντίπαρο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, αφού πέρασε μερικές ημέρες στη Μύκονο, αποφάσισε να περάσει το υπόλοιπο των διακοπών της στην Αντίπαρο. Χωρίς  να αποκαλύπτει την παρέα με την οποία περνά το καλοκαίρι της αλλά και χωρίς να δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές της, η Κατερίνα Καινούργιου γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν που έρχεται. Άλλωστε, όπως είχε πει και η ίδια σε μια από τις τελευταίες εκπομπές της, τη χρονιά που μας πέρασε πιέστηκε αρκετά και είχε αποφασίσει ότι αυτό το καλοκαίρι θα κλείσει για ένα διάστημα το κινητό της και θα απέχει όσο περισσότερο μπορεί από τα social media.

«Όπως τα λες ακριβώς, η ζωή είναι εκεί κι αποφάσισα να κλείσω το κινητό μου όταν τελειώσουμε από εδώ ένα διάστημα. Δεν θα με βρίσκετε ένα διάστημα. Χωρίς να φταίει κάποιος ίσως έχω πιεστεί οικογενειακά κι επαγγελματικά κι όλα. Άσχετο αλλά τα λέω γιατί η Μαρία με ξέρει πάρα πολλά χρόνια και θέλω να φύγω λίγο και να μην έχω επικοινωνία.  Θα φροντίσω και τα social απλά έχω κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις πληρωμένες» είχε πει χαρακτηριστικά. Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από την παραλία που επισκέφθηκε μαζί με κάποιες σκέψεις της, τις οποίες έγραψε στη λεζάντα. «Ανέμελη σ αυτόν τον επίγειο παράδεισο … Αγαπώ αυτό το νησί…με γαληνεύει και με απελευθερώνει … Σας στέλνω την αγάπη μου…εύχομαι κάτι μαγικό να σας συμβεί αυτό το καλοκαίρι» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις