Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Συγγνώμη Βλάχου: Ο Φουντούλης «απάντησε» στον προπονητή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγγνώμη Βλάχου: Ο Φουντούλης «απάντησε» στον προπονητή

Συγγνώμη Βλάχου: Σπουδαία δήλωση από τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας Γιάννη Φουντούλη

Ο Γιάννης Φουντούλης κατέκτησε στην Φουκουόκα το 3ο του μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, το πρώτο ασημένιο μετά από δύο χάλκινα. Ο Χιώτης αρχηγός της ομάδας ήταν απογοητευμένος που η Ελλάδα δεν κέρδισε το χρυσό ενώ μίλησε και για την συγγνώμη του Θοδωρή Βλάχου προς τους παίκτες για το τάιμ άουτ στα 37” πριν το φινάλε του τελικού.

Ο Γιάννης Φουντούλης απέδειξε με τη δήλωσή του γιατί αυτή η ομάδα είναι τόσο ψηλά όλα αυτά τα χρόνια αφού τόνισε ότι: « Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Εδώ δεν βρίσκεται κάποιος για να πάρει την ευθύνη πάνω του. Ο Θόδωρος μπορεί να ένιωσε έτσι. Όταν οι παλμοί είναι στο μάξιμουμ στην τελευταία φάση, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Δεν ψάχνουμε να δούμε τι μπορεί να έγινε στο τέλος. Είχαμε ένα ολόκληρο παιχνίδι να πάρουμε την νίκη».

Για τον τελικό σημείωσε: «Όταν έρχεται έτσι η ήττα, ίσως πονάει και περισσότερο. Φτάσαμε πολύ κοντά. Τα συναισθήματα είναι βαριά, γιατί όταν φτάνεις τόσο κοντά να αγγίξεις την κορυφή του κόσμου, πονάει πάρα πολύ. Όλα τα παιδιά έχουν πικραθεί από τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Νιώθω ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό που καταφέραμε. Πιστέψαμε πολύ ότι αυτή θα είναι η στιγμή μας. Για λεπτομέρειες δεν βρεθήκαμε στο πρώτο σκαλι. Πιστεύω ότι όλο αυτό που κάναμε και ο τρόπος που δεν βρεθήκαμε στην κορυφή θα μας δώσει καινούριο κίνητρο να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Θα δουλέψουμε όπως πρέπει και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις