Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάιλι Τζένερ πλαστικές: Μυστικά τέλος
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ πλαστικές: Μυστικά τέλος

Κάιλι Τζένερ πλαστικές: «Μακάρι να μπορούσα να τα κάνω όλα διαφορετικά. Δεν θα άγγιζα τίποτα», εξομολογήθηκε η ριάλιτι σταρ

Η Κάιλι Τζένερ δεν κρατάει πια μυστικά… Στο επεισόδιο της Πέμπτης της σειράς The Kardashians, η influencer παραδέχτηκε τελικά ότι έκανε αυξητική στήθους μετά από χρόνια άρνησης και αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω δεν θα το έκανε ποτέ. Στο φινάλε της σεζόν, η ζάμπλουτη Τζένερ, αποκάλυψε ότι έκανε το «στήθος της» λίγο πριν μείνει έγκυος στην κόρη της Στόρμι Γουέμπστερ, η οποία γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2018. «Έκανα το στήθος μου πριν την Στόρμι… χωρίς να σκέφτομαι ότι θα κάνω παιδί όταν ήμουν 20 ετών», εξομολογήθηκε η Κάιλι. «Ήταν ακόμα στο στάδιο της επούλωσης. Είχα όμορφο στήθος. Φυσικό στήθος. Απλά πανέμορφο. Τέλειο μέγεθος, τέλεια όλα. Και απλά εύχομαι, προφανώς, να μην είχα κάνει ποτέ την αρχή», συνέχισε η 25χρονη Τζένερ στον δραματικό της μονόλογο.

«Πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου – εξακολουθώ να αγαπώ τον εαυτό μου», λέει η Κάιλι Τζένερ

«Θα συνιστούσα σε όποια το σκέφτεται να περιμένει μέχρι να κάνει παιδιά», κατέληξε η μητέρα δύο παιδιών. Η αναδίπλωση της Τζένερ έρχεται μετά από χρόνια άρνησης, η οποία είχε πει στους θαυμαστές της στο Twitter το 2016 ότι το αυξημένο μέγεθος του στήθους της οφειλόταν στην «περίοδό της» και ότι θα «ξεφουσκώσουν». Είπε επίσης ότι φορούσε ενισχυμένο σουτιέν το οποίο αυξάνει το στήθος κατά δύο νούμερα. «Δεν το μοιράζομαι αυτό με πολλούς ανθρώπους, αλλά όλοι νομίζουν ότι έχω κάνει πρόσφατα αυξητική στήθους, αλλά δεν έχω κάνει», είχε πει στην καταργημένη πλέον ιστοσελίδα της το 2015, σύμφωνα με το People. ν«Απλά χρησιμοποιώ το Bombshell της Victoria’s Secret. Αλλάζει τη ζωή μου. Έχω βάλει όλες τις αδελφές μου και όλες τις φίλες μου να το φορούν».

Αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω η Κάιλι Τζένερ λέει πως δεν θα πείραζε ποτέ το στήθος της

Η Τζένερ δήλωσε ότι μετάνιωσε και δεν θα ήθελε η κόρη της να κάνει κάτι παρόμοιο με το σώμα της: «Θα μου ράγιζε η καρδιά αν ήθελε να κάνει κάτι στο σώμα της στα 19 της. Θέλω να είμαι η καλύτερη μαμά και το καλύτερο παράδειγμα για εκείνη. Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκείνη και να τα κάνω όλα διαφορετικά, γιατί δεν θα άγγιζα τίποτα».  Στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης της σειράς The Kardashians, η Τζένερ προσπάθησε να διαψεύσει τις φήμες ότι έχει υποβληθεί σε μεγάλες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής όλα αυτά τα χρόνια – παρά το γεγονός ότι αργότερα άλλαξε γνώμη.

Θα ήθελε η κόρη της να κρατήσει τη φυσική της ομορφιά

«Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις για μένα είναι ότι ήμουν αυτό το ανασφαλές παιδί και έκανα τόσες πολλές χειρουργικές επεμβάσεις για να αλλάξω όλο μου το πρόσωπο, το οποίο είναι ψέματα», είπε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που έκανε με τις αδελφές της Κλόε και Κόρντνεϊ με θέμα την επιρροή τους στα πρότυπα ομορφιάς. «Έχω κάνει μόνο fillers. Δεν θέλω αυτό να είναι μέρος της ιστορίας μου», συνέχισε στο παραλήρημα ειλικρίνειας η Κάιλι. Παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι έκανε fillers στα χείλη στα 17.

Εξήγησε δε ότι όσο μεγάλωνε, γινόταν «το παιδί με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση». «Πάντα αγαπούσα τον εαυτό μου – εξακολουθώ να αγαπώ τον εαυτό μου», πρόσθεσε η Κάιλι, πριν παραδεχτεί ότι έχει πληγωθεί από τον έλεγχο των αδελφών της όλα αυτά τα χρόνια. Η Κάιλι είπε στην Κλόε και την Κόρτνεϊ ότι επειδή κάποτε κορόιδευαν τα αυτιά της, άφηνε τα μαλλιά της κάτω και τα έκρυβε για χρόνια – αλλά της αρέσει που η Stormi κληρονόμησε τα ίδια χαρακτηριστικά. «Θέλει τόσο πολύ να έχει φυσική ομορφιά. Μόνο τον εαυτό της κοροϊδεύει», έγραψε ένα άτομο στο Twitter μετά το επεισόδιο. Ένας άλλος έγραψε: «Δηλαδή αυτό που λέει είναι ότι δεν έχει κάνει ποτέ αισθητική επέμβαση εκτός από το κομμάτι της αισθητικής επέμβασης που έκανε…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις