Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λένα Κιτσοπούλου – Σφήκες 2023: Ο Νίκος Ορφανός για την παράσταση που προκάλεσε αντιδράσεις
LIFESTYLE

Λένα Κιτσοπούλου – Σφήκες 2023: Ο Νίκος Ορφανός για την παράσταση που προκάλεσε αντιδράσεις

Λένα Κιτσοπούλου - Σφήκες 2023: «Έκανε μια σκληρή παράσταση, μια επιθετική παράσταση» σχολίασε για την παράσταση που παίχτηκε στην Επίδαυρο και προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Νίκος Ορφανός έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις αντιδράσεις που προκάλεσε η παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Συγχρόνως, σχολίασε και τη συμμετοχή της τρανς ηθοποιού, Φένιας Αποστόλου σε παράσταση που θα ανέβει στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», ο ηθοποιός δήλωσε για τη Λένα Κιτσοπούλου: «Έκανε μια σκληρή παράσταση, μια επιθετική παράσταση. Δεν την είδα. Όταν όμως, επιτίθεσαι στο κοινό, το κοινό ενδέχεται να επιτεθεί πίσω. Εμπεριέχεται και υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος πρέπει να ασκεί την κριτική του, όσο σκληρή και δυσάρεστη κι αν είναι, με έναν κάποιο σεβασμό προς τον κόπο του καλλιτέχνη».Αναφορικά με την τρανς πρωταγωνίστρια του «Φιλοκτήτη», σχολίασε: «Γιατί; Απαγορεύεται αυτό; Δεν απαγορεύεται. Ποιοι αντιδρούν; Δεν το καταλαβαίνω».

«Όλοι μπορούν να παίξουν. Η Τέχνη είναι για όλους. Δεν τίθεται θέμα απαγορεύσεων. Νομίζω πως είναι στη μικρή Επίδαυρο, αλλά και στη μεγάλη να ήταν, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γιατί όχι; Αν κάποιος δυσαρεστείται, ας μην πάει», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις