Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ζητείται γαμπρός: 35χρονη δικηγόρος προσφέρει… αμοιβή σε όποιον βοηθήσει
ΚΟΣΜΟΣ

Ζητείται γαμπρός: 35χρονη δικηγόρος προσφέρει… αμοιβή σε όποιον βοηθήσει

Γυναίκα προσφέρει 5.000 σε όποιον της βρει άντρα: «Είμαι ελεύθερη εδώ και περίπου 5 χρόνια»

35χρονη έγινε viral με ένα βίντεό της, στο οποίο απαθανατίζεται να προσφέρει χρήματα για να γνωρίσει τον κατάλληλο άντρα, ώστε να τον παντρευτεί. «Αν με συστήσετε στον σύζυγό μου και τον παντρευτώ, θα σας δώσω 5.000 δολάρια». Η πρότασή της συγκέντρωσε περισσότερες από 556.000 προβολές και δεκάδες προτάσεις γάμου. Οι προϋποθέσεις για τον ιδανικό σύζυγο Αρχικά «παίρνεις τα 5.000 δολάρια μόλις υπογραφεί το πιστοποιητικό γάμου» ξεκαθαρίζει η 35χρονη για τον άνθρωπο που έχει την καλή διάθεση να της κάνει προξενιό. Όσον αφορά, αυτό που ψάχνει, για αρχή σημειώνει πως «θέλω έναν άνδρα που δεν είναι ήδη παντρεμένος». Από εκεί και πέρα, οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στο ηλικιακό φάσμα των 27 έως 40 ετών, να έχουν ύψος τουλάχιστον 1,80 μ., να διαθέτουν πνευματώδες «βρετανικό» χιούμορ και να λατρεύουν τα σπορ, τα ζώα και τα παιδιά.

Μου ζητούσαν να μην φοράω τακούνια..

Οι επικριτές έσπευσαν να σχολιάσουν ότι μόλις το 14,5% των ανδρών στις ΗΠΑ έχει ύψος πάνω από 1,80 μ., οπότε «θα δυσκολευτεί». Εκείνη επιμένει, αναφέροντας ότι δεν πρόκειται να παρακάμψει αυτή την προϋπόθεση, διότι είναι κι αυτή ψηλή και στη ζωή της έχει γνωρίσει «άνδρες που είχαν ανασφάλεια με το ύψος τους. Μου ζητούσαν να μην φοράω τακούνια». Πάντως, μέχρι τώρα, δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος. «Δεν έχω βγει ακόμη κανένα ραντεβού» ξεκαθαρίζει η Τίλι Κάλσον, προσθέτοντας ότι πολλές γυναίκες παρακινήθηκαν να τη βοηθήσουν. «Φυσικά, είναι και το κίνητρο στη μέση» εξηγεί.

«Είμαι ελεύθερη εδώ και περίπου πέντε χρόνια, γνωρίζοντας ανθρώπους και διά ζώσης και μέσω των dating apps», σημείωσε. «Αλλά μετά τον COVID, σημειώθηκε μια περίεργη αλλαγή στην κουλτούρα των ραντεβού. Οι άντρες δεν σε πλησιάζουν από κοντά και οι περισσότεροι στις εφαρμογές δεν σε προσεγγίζουν για σοβαρό σκοπό». «Επομένως, νιώθω την ανάγκη να πληρώσω 5.000 δολάρια για έναν σύζυγο που πληροί τις προϋποθέσεις μου και είναι έτοιμος για μια πραγματική σχέση μαζί μου» ξεκαθάρισε. Η διαδικτυακή της πρόταση, αν και οικονομικά ελκυστική, δεν είναι πρωτότυπη. Κάτω από το διαρκώς διαδεδομένο hashtag του TikTok #HelpMeFindHim, με περισσότερες από 321,5 εκατομμύρια προβολές, χρήστες αναζητούν τον ιδανικό σύντροφο. Κυρίως, όμως, αφορά ανθρώπους που συνάντησαν από τύχη στον δρόμο και θα ήθελαν να τον ξαναδούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις