Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σακίλ Ο’ Νιλ Μύκονος: Σε ρόλο dj σε κλαμπ του νησιού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σακίλ Ο’ Νιλ Μύκονος: Σε ρόλο dj σε κλαμπ του νησιού

Σακίλ Ο' Νιλ Μύκονος: Ξεσήκωσε τα πλήθη από τα deck του SantAnna

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ βρέθηκε στη Μύκονο ως… DJ Diesel και έπαιξε μουσική σε γνωστό μαγαζί στο Νησί των Ανέμων, ξεσηκώνοντας τον κόσμο και φωνάζοντας «This is Sparta»!
Ο Σακίλ Ο’ Νιλ καθιερώθηκε στο ΝΒΑ ως ένας από τους πιο κυρίαρχους ψηλούς στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο και πλέον εμφανίζεται με το καλλιτεχνικό όνομα DJ Diesel σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, όπως το Tomorrowland, ενώ έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ.

Ο Σακ, λοιπόν, βρέθηκε για πρώτη φορά στη Μύκονο, παίζοντας μουσική στο SantAnna.


Τα hightlights της βραδιάς

Στα highlights της βραδιάς, τα «περίεργα» γυαλιά που φορούσε στο κεφάλι ο Ο’ Νιλ, η ατάκα «This Is Sparta» που ξεστόμισε με αφορμή την επική σκηνή με τον Τζέραλντ Μπάτλερ από την κινηματογραφική ταινία «300» αλλά και η στιγμή που έβγαλε το t-shirt του και έμεινε με το φανελάκι και συνέχιζε να παίζει μουσική!

Οι διακοπές στη Μύκονο

O Σακίλ Ο’ Νιλ παραμένει στο “νησί των ανέμων” και σύμφωνα με το βίντεο που υπάρχει στο διαδίκτυο, παρακολουθεί μαζί με την συντροφιά του, τον Δημήτρη Ζμπέκο να παίζει το μπουζούκι του σε παραλιακό εστιατόριο, ενώ την προηγούμενη μέρα επιβιβάστηκε σε θαλαμηγό προκειμένου να τον μετέφερε στα Ρήνεια, για να βουτήξει στα κρυστάλλινα νερά και να χαλαρώσει λίγες ώρες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του o Ο’ Νιλ είχε θυμηθεί το πέρασμά του από την Αθήνα: «Θυμάμαι ότι έγινα ρεζίλι όταν με ρώτησαν για τον Παρθενώνα και απάντησα πως δεν έχω πάει σε αυτό το κλαμπ! Δεν ήμουν διαβασμένος και μάλιστα υπήρξε ένα εκτενές άρθρο που έγραφε πως δεν ξέρω την ελληνική ιστορία. Την ξέρω τώρα και ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις