Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Μαρέβα: “Σε ευχαριστώ”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Μαρέβα: “Σε ευχαριστώ”

Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Μαρέβα: ''Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες. Σ’ευχαριστώ για τα γράμματα και τα όμορφα μηνύματα''

Με ένα μήνυμά της αποχαιρέτησε την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία πέθανε εχθές, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η σύζυγος του πρωθυπουργού δημοσίευσε στο Instagram κοινή τους φωτογραφία με ένα μακροσκελές μήνυμα, τονίζοντας ότι η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco αφιέρωσε τη ζωή της στην υπηρεσία της ανθρωπότητας.

Η ανάρτηση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

«Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αφιέρωσε την ζωή της στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Ο αντίκτυπος του έργου της ήταν τέτοιος που ξεπέρασε τα όρια της φιλανθρωπίας. Πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Η Μαριάννα, η φίλη μου, πίστευε πως η αγάπη δεν είναι απλά ένα συναίσθημα, αλλά πράξη.

Έτσι με τις πράξεις αλλά και το πείσμα της έδωσε την «Ελπίδα» στους μικρούς ήρωες, στην ασύμμετρη μάχη τους με τον αόρατο εχθρό. Η Μαριάννα δεν άγγιξε μόνο ζωές. Με το έργο της έσωσε ζωές. Και γι’ αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες. Σ’ευχαριστώ για τα γράμματα και τα όμορφα μηνύματα, Μαριάννα.

Θα μας λείψεις.♥️»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις