Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μαριάννα Βαρδινογιάννη Παναθηναϊκός: Ο αποχαιρετισμός της ομάδας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαριάννα Βαρδινογιάννη Παναθηναϊκός: Ο αποχαιρετισμός της ομάδας

Μαριάννα Βαρδινογιάννη Παναθηναϊκός: Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει συνδέσει όσο καμία άλλη το όνομα της με τον Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει συνδέσει όσο καμία άλλη το όνομα της με τον Παναθηναϊκό, στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ ο γιος της Μαριάννας, Γιάννης ανέλαβε την ΠΑΕ μετά από την αποχώρηση του θείου του Γιώργου. Τον τελευταίο καιρό, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή. Η επίσημη ανακοίνωση του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη αναφέρει: “Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη επέδειξε πλούσιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο αφιερώνοντας τη ζωή της στην προστασία των παιδιών. Υπήρξε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO από το 1999 και Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και του Συλλόγου «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ». Το φιλανθρωπικό έργο της είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις