Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Βουλγαράκη – Λιάγκας: “Με αγχώνει που πάω στην εκπομπή του”
LIFESTYLE

Ελένη Βουλγαράκη – Λιάγκας: “Με αγχώνει που πάω στην εκπομπή του”

Ελένη Βουλγαράκη - Λιάγκας: «Θα ξεκινήσουμε και θα δούμε πώς θα πάει, δεν θέλω να λέω και πολλά» σχολίασε

Η Ελένη Βουλγαράκη αποφάσισε να αποχωρήσει φέτος από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και από την επόμενη σεζόν, θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό». Σε δηλώσεις που έκανε στο «Καλοκαίρι Yes», μίλησε για την επικείμενη συνεργασία της με τον γνωστό παρουσιαστή, αλλά και την πιθανή αντικατάστασή της από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. «Με αγχώνει που θα πάω στον Γιώργο Λιάγκα, για αυτό δεν θέλω να το συζητάω κιόλας. Θα ξεκινήσουμε και θα δούμε πώς θα πάει. Δεν θέλω να λέω και πολλά. Δεν έχουμε κάνει ακόμα σύσκεψη με την εκπομπή, αυτά γίνονται μετά τις 15 Αυγούστου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως οι αποχωρήσεις της Μαρίας Κορινθίου και της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Πρωινό» δεν έχουν κάποια σχέση με την ίδια. «Δεν έχουν να κάνουν με εμένα οι αποχωρήσεις. Είναι κάτι τελείως ξεχωριστό. Θα τα πούμε όλα, όταν έρθει η στιγμή», εξήγησε.

Τέλος, σχετικά με τη φημολογούμενη αντικατάστασή της από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, σχολίασε: «Δεν γνωρίζω καθόλου αν θα υπάρχει αντικατάσταση στο “Χαμογέλα και πάλι”. Μακάρι να με αντικαταστήσει η Βάλια Χατζηθεοδώρου. Θα περάσει πολύ ωραία κι είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει υπέροχα».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις