Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μουντιάλ γυναικών Βραζιλία 2023: Η ”καυτή” υπόσχεση μοντέλου του Playboy
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ γυναικών Βραζιλία 2023: Η ”καυτή” υπόσχεση μοντέλου του Playboy

Μουντιάλ γυναικών Βραζιλία 2023:Η Κρις Γκαλέρα στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον εαυτό της

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών έχει ξεκινήσει στη Νέα Ζηλανδία με την Βραζιλία να “διασύρει” με 4-0 τον Παναμά στην πρεμιέρα της. Τα κορίτσια της Βραζιλίας θέλουν να διακριθούν στο Μουντιάλ και το ίδιο θέλει και η Κρις Γκαλέρα. Πρόκειται για Βραζιλιάνα top model που έχει κάνει φωτογράφηση στο Playboy στο πρόσφατο παρελθόν.

Η… υπόσχεση

Το μοντέλο ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στις ποδοσφαιρίστριες της Βραζιλίας και υποσχέθηκε στους 500.000 και πλέον followers της στο Instagram πως θα βάζει γυμνές φωτογραφίες κάθε φορά που σκοράρουν!

Οι Βραζιλιάνες πέτυχαν ήδη 4 γκολ αλλά ακόμη δεν τήρησε την υπόσχεσή της η Γκαλέρα. Το κορίτσι τράβηξε και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας το 2021 όταν είχε πάει στην εκκλησία με νυφικό για να παντρευτεί τον εαυτό της! Μετά από λίγο όμως χώρισε. «Ήμουν χαρούμενη όσο κράτησε. Άρχισα να πιστεύω στην αγάπη τη στιγμή που γνώρισα κάποιον άλλο ξεχωριστό», ανέφερε τότε η 35χρονη εντυπωσιακή Βραζιλιάνα. Ο Κρις έδωσε μια παρόμοια υπόσχεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με τους άνδρες της Βραζιλίας να σταματούν στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις