Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αλεσάντρα Αμπρόσιο Instagram: Διακοπές στην Ίμπιζα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αλεσάντρα Αμπρόσιο Instagram: Διακοπές στην Ίμπιζα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο Instagram: Πόζαρε με διαφανές φόρεμα από ένα ξέφρενο πάρτι που πήγε σε ιδιωτικό σκάφος

Δεν σταματά να αναρτά υλικό από τις καλοκαιρινές της διακοπές η Αλεσάντρα Αμπρόσιο. Το supermodel από τη Βραζιλία, «πλημμύρισε» το προφίλ της στο Instagram με στιγμιότυπα από τη θάλασσα, αλλά και από βραδινές εξόδους με φίλους. Το Σάββατο μοιράστηκε με τους 11,9 εκατομμύρια ακολούθους, που όλο και αυξάνονται, φωτογραφίες της να απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα, φορώντας ένα μωβ μπικίνι.

Στη συνέχεια, η Αμπρόσιο έδειξε στο διαδικτυακό κοινό της πώς τα πέρασε σε ξέφρενο πάρτι που πήγε, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιωτικό σκάφος. Για τη βραδινή της έξοδο, επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με διαφάνεια και λαμπερές λεπτομέρειες, με τα μπεζ εσώρουχά της να φαίνονται από μέσα.

Από τα πιο διάσημα και εντυπωσιακά μοντέλα

H Αλεσάντρα Αμπρόσιο αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο διάσημα και εντυπωσιακά μοντέλα στο χώρο της μόδας και είναι μητέρα δύο παιδιών: του 11χρονου Νόα και της 15χρονης Άνια Λουίζ. Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα από 12 ετών. Μάλιστα, στα 14 έφτασε στις 20 φιναλίστ του διαγωνισμού Elite Model Look της Βραζιλίας. Βέβαια, σε ηλικία 11 ετών έκανε χειρουργική επέμβαση στα αυτιά για να αλλάξει το μέγεθός τους. Η 12χρονη κόρη της ασχολείται με το μόντελινγκ και ήδη έχει κάνει πολλές δουλειές σε καμπάνιες ρούχων.

Το 2018 χώρισε με τον πατέρα των παιδιών της Τζέιμι Μαζούρ μετά από 10 χρόνια σχέσης.

Ο νέος έρωτας

Το πανέμορφο μοντέλο μετά από τρία χρόνια χωρισμού ξανά βρήκε τον έρωτα στα μάτια του μοντέλου Richard Lee. Σε μια κοινή τους έξοδο στο Los Angeles, τα δύο μοντέλα φιλήθηκαν δημόσια χωρίς να θέλουν να κρύψουν τον έρωτα τους πλέον.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις