Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ναδάλ Ιόνιο: Στην Ελλάδα ο σπουδαίος τενίστας, απάντησε σε… κρίσιμο ερώτημα θαυμαστή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ναδάλ Ιόνιο: Στην Ελλάδα ο σπουδαίος τενίστας, απάντησε σε… κρίσιμο ερώτημα θαυμαστή

Ναδάλ Ιόνιο: Ο Ισπανός τενίστας είναι στο Ιόνιο και ρωτήθηκε εάν είναι καλύτερος ο Πορτογάλος ή ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει ο Ράφα Ναδάλ και ο κόσμος που τον συναντά του ζητά να φωτογραφηθεί μαζί του αλλά και να υπογράψει αυτόγραφα. Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας με τα 22 Grand Slam επισκέφτηκε με το πολυτελές γιοτ του το Μεγανήσι ενώ έκανε τις βόλτες του στην Ιθάκη και στην Κέρκυρα.  Ψώνισε σε μίνι μάρκετ,  επισκέφτηκε ψαροταβέρνα για να γευματίσει και κυκλοφόρησε και βράδυ. Σε μια από τις βραδινές εξόδους  μάλιστα ρωτήθηκε από δύο θαυμαστές του εάν είναι καλύτερος ο Λιονέλ Μέσι ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«O  Μέσι είναι καλύτερος, αλλά είμαι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης» απάντησε ο Ναδάλ! Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φίλοι του και με τον Αργεντινό είχε συναντηθεί πριν από λίγα χρόνια στη Μαγιόρκα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.  Ο Ναδάλ αν και ο θείος του είχε παίξει στη Μπαρτσελόνα είναι μεγάλος φαν της Ρεάλ Μαδρίτης και όλοι περιμένουν να δώσει και αγώνα στο νέο Μπερναμπέου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις