Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σοφία Βεργκάρα διαζύγιο: Πολλά τα… λεφτά
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοφία Βεργκάρα διαζύγιο: Πολλά τα… λεφτά

Σοφία Βεργκάρα διαζύγιο: Τα χρήματα που διακυβεύονται στο διαζύγιο είναι πολλά

Πριν μερικές ημέρες, η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου. Και οι δύο διασημότητες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για έναν φιλικό χωρισμό, αλλά τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να αποτελέσουν πρόκληση, δεδομένου ότι διακυβεύονται 100 εκατομμύρια δολάρια σε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψαν πριν από χρόνια. Πριν από τον γάμο τους, οι δύο ηθοποιοί συμφώνησαν αμοιβαία σε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο για την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων σε περίπτωση διαζυγίου. Τον Μάιο, η Βεργκάρα επιβεβαίωσε αυτή τη συμφωνία στο «The Howard Stern Show». Σύμφωνα με τον δικηγόρο διαζυγίου Frederic J. Siegel, το πιθανό αποτέλεσμα θα είναι ότι κάθε συμβαλλόμενο μέρος θα διατηρήσει ό,τι κατέχει και έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Το βασικό ερώτημα που τίθεται όμως είναι: ποια είναι η ατομική τους καθαρή αξία; Η περιουσία της Σοφία Βεργκάρα ξεπερνάει εκείνη του Τζο Μανγκανιέλο, με εκτιμώμενη καθαρή αξία περίπου 180 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων του. Μια άλλη πτυχή που πρέπει να εξεταστεί είναι η συζυγική τους περιουσία, καθώς το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο Μπέβερλι Χιλς το 2015. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ακίνητο ανήκει στην Κολομβιανή ηθοποιό, αλλά η αβεβαιότητα περιβάλλει το σημερινό καθεστώς ιδιοκτησίας και τους όρους αγοράς του, δεδομένου ότι είχε καταχωρηθεί προς πώληση. Εκτός από τα οικονομικά ζητήματα, μένει να καθοριστεί και η τύχη του αγαπημένου τους τσιουάουα, καθώς είχαν υιοθετήσει μαζί το σκυλάκι.

Το διαζύγιο και οι λόγοι του χωρισμού

Το ζευγάρι αποκάλυψε τον χωρισμό του σε μια κοινή δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα PageSix, στην οποία αναφέρει: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας». Αν και δεν έχουν ακόμη μοιραστεί τον λόγο του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους είπε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται: «Η Σοφία και ο Τζο έχουν απομακρυνθεί εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους». Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα της Daily Mail, έρχεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στις αιτίες του διαζυγίου, μετά από αποκαλύψεις που έγιναν από άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις πηγές, Βεργκάρα και Μανγκανιέλο απομακρύνθηκαν σταδιακά λόγω των αντίθετων συμπεριφορών τους. Ο Μανγκανιέλο περιγράφεται ως ένα άτομο που αγαπά τη διασκέδαση και του αρέσουν δραστηριότητες όπως το να παίζει Dungeons & Dragons, να παρακολουθεί συναυλίες, να «λιώνει» σε βιντεοπαιχνίδια και να βλέπει NFL και ταινίες με υπερήρωες.

Προτεραιότητα στη δουλειά

Από την άλλη πλευρά, όπως επισημαίνουν οι πηγές, η Βεργκάρα εστιάζει περισσότερο στις πιο ωραίες πτυχές της ζωής, όπως τα πολυτελή ταξίδια, τα δείπνα και τα προνόμια του να είσαι διάσημος. Έχοντας επαινεθεί για την ομορφιά της σε όλη της τη ζωή, ανέπτυξε ένα μεγάλο επίπεδο αυτοπεποίθησης. Άτομο που γνωρίζει και τους δύο, πρόσθεσε στην Daily Mail πως η Βεργκάρα εκνευρίζεται για ασήμαντα θέματα, ενώ ο Μανγκανιέλο να αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν και είναι πιο χαλαρός

Οι διαφορές αυτές βγήκαν σταδιακά στην επιφάνεια και άρχισαν να τους εκνευρίζουν, καθώς έδιναν προτεραιότητα στη δουλειά αντί να περνούν χρόνο μαζί. Μικρά περιστατικά πυροδοτούσαν διαφωνίες και οι διαφορετικές οπτικές τους για τη ζωή επιβάρυναν τη σχέση τους, οδηγώντας σε ένα σημείο όπου δεν επιθυμούσαν πλέον να βρίσκονται ο ένας στην παρέα του άλλου. Πρόσφατα, ένα δημοσίευμα της Page Six, αναφέρει πως πίσω από τους λόγους βρίσκεται ακόμη ένας. Μια πηγή από το περιβάλλον του 46χρονου ηθοποιού αποκάλυψε ότι πάντα ήθελε να γίνει μπαμπάς και ότι αυτή η επιθυμία τα τελευταία χρόνια γινόταν όλο και πιο έντονη. Δεν είναι σαφές ποια ήταν η θέση της 51χρονης Σοφίας Βεργκάρα όταν αποφάσισαν να παντρευτούν τον Νοέμβριο του 2015. Η πηγή είπε ότι η ηθοποιός στην αρχή ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο, όμως αργότερα άλλαξε γνώμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις