Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Στικούδη για τον σύζυγό της: «Τον θαυμάζω και αντίστοιχα με θαυμάζει κι εκείνος»
LIFESTYLE

Κατερίνα Στικούδη για τον σύζυγό της: «Τον θαυμάζω και αντίστοιχα με θαυμάζει κι εκείνος»

«Ο καθένας μας έχει βάλει το λιθαράκι του για να γίνεται καλύτερη η σχέση» πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, όπως επίσης και στον τρόπο που διαχειρίζονται τις διαφωνίες του. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «You» για τον θαυμασμό που δείχνει στον σύζυγό της, ενώ μοιράστηκε και το γεγονός ότι ο ερχομός του γιου της άλλαξε τον χαρακτήρα της.

Σχετικά με το μυστικό της σχέσης της, η τραγουδίστρια είπε: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν μυστικά και συνταγές, αλλά με τον Βαγγέλη ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ταιριάζουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε παρέα, μιλώντας για τη μουσική μας».

Για το αν εκφράζουν τον θαυμασμό τους ο ένας στον άλλον, η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε: «Εμείς στο σπίτι μας λειτουργούμε ομαδικά, δεν έχουμε “εγώ” κι “εσύ”, είμαστε “εμείς”. Άρα, είναι πολύ εύκολο να μας δημιουργούνται αυτά τα συναισθήματα. Ποτέ δεν είμαι αφοριστική, τα ρούχα του μόνο θέλω να τακτοποιεί, αλλά κι αυτό με τον ερχομό του παιδιού το έχω σχεδόν ξεπεράσει. Τον θαυμάζω και αντίστοιχα με θαυμάζει κι εκείνος, ο καθένας μας έχει βάλει το λιθαράκι του για να γίνεται καλύτερη η σχέση. Ο Βαγγέλης έχει συμβάλει ακόμα και στον τρόπο που μιλάω, γιατί είναι φιλόλογος και έχει πάρα πολλές γνώσεις, οπότε κάθε μέρα που περνάει όλο και κάτι θα μάθω μαζί του».

Αναφορικά με τους τσακωμούς τους, σχολίασε: «Φυσικά και διαφωνούμε σε πολλά πράγματα, αλλά πλέον έχουμε αποφασίσει ότι όταν θα διαφωνούμε, θα συμφωνούμε ότι διαφωνούμε». «Και οι δυο ταυτόχρονα κάνουμε το πρώτο βήμα. Μοιάζουμε πολύ στις αντιδράσεις μας και έχει πλάκα. Μας περνάει, λύνουμε τα προβλήματα και προχωράμε, δεν μένουμε εκεί» δήλωσε στο τέλος η Κατερίνα Στικούδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις