Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντοναρούμα ληστεία: Νύχτα εφιάλτης για τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντοναρούμα ληστεία: Νύχτα εφιάλτης για τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν

Τρόμος για τον Ντοναρούμα: Ληστές εισέβαλαν σπίτι του -Τον έδεσαν και έφυγαν με κλοπιμαία 500.000 ευρώ

Θύμα ληστείας έπεσαν ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και η σύντροφός στο διαμέρισμα τους το βράδυ της Πέμπτης στο Παρίσι. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι, έγδυσαν και έδ4εσαν το ζευγάρι και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας. Το ζευγάρι παρακολουθούσε έντρομο τα όσα συνέβαιναν στον 8ο όροφο του συγκροτήματος που διαμένουν. Σύμφωνα με το actu17.fr, οι κακοποιοί διέφυγαν με κλοπιμαία που εκτιμάται, σε πρώτη φάση, ότι ανέρχονται γύρω στα 500.000 ευρώ.

O Ντοναρούμα και η σύντροφος του, μόλις κατάφεραν να λυθούν, έσπευσαν σε πολυτελές ξενοδοχείο -όχι μακριά από το σπίτι τους- γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία, με τις Αρχές να παίρνουν κατάθεση από το ζευγάρι, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Ο 24χρονος τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας και η σύντροφός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, κυρίως για περίθαλψη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ακόμα οι Αρχές δεν έχουν εντοπίσει τους δράστες, αλλά έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Ο νεαρός πορτιέρε που ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν στο Παρίσι έχει συμβόλαιο με το γαλλικό σύλλογο μέχρι το το 2026. Πέρυσι ο 24χρονος Ιταλός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 48 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις