Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου Shopping Star: Η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Shopping Star: Η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Shopping Star: Οι δηλώσεις του μοντέλου για τη νέα της εκπομπή

Παρουσιάστρια του «Shopping Star» αναλαμβάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που παρουσίαζε για χρόνια η Βίκυ Καγιά και η απόφαση για την αλλαγή αυτή, έρχεται μετά από πολλές τηλεοπτικές συζητήσεις για τις μεταξύ τους σχέσεις, στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes», το μοντέλο σχολίασε αυτή την αλλαγή: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες στην Ελλάδα, το λατρεύουν, βλέπουμε το στυλ τους. Σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχεται ότι δεν έχει μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά, ώστε να της δώσει συμβουλές για το νέο της αυτό ξεκίνημα. «Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα σε αυτό το πρόγραμμα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μίλησα με τη Βίκυ Καγιά για να μου δώσει συμβουλές, ούτε θα το κάνω. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο κι ελπίζω να τα καταφέρω» πρόσθεσε τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η αποχώρησή της από το “My Style Rocks”

Σχολίασε, επίσης, το κενό που αφήνει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ. Ωστόσο δε ζήτησε τη γνώμη των συνεργατών της για το καινούργιο βήμα στο Star. «Δεν γνωρίζω εάν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου, είναι όμως κι αυτό ένα αγαπημένο πρόγραμμα. Τον ΣΚΑΪ και τους συνεργάτες μου εκεί τους αγαπώ πάρα πολύ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πράγματα, γιατί δεν θέλω να νομίζω μετά ότι επηρεάστηκα στην απόφασή μου από τρίτους», απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις