Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σέρρες πυροβολισμός σκύλου: Άγνωστος σκότωσε με καραμπίνα αδέσποτο
ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες πυροβολισμός σκύλου: Άγνωστος σκότωσε με καραμπίνα αδέσποτο

Σέρρες πυροβολισμός σκύλος: Πυροβόλησαν και σκότωσαν με καραμπίνα αδέσποτο σκύλο

Αναστάτωση επικρατεί στις Σέρρες, μετά την κτηνωδία που σημειώθηκε, με τον εν ψυχρώ πυροβολισμό αδέσποτου σκύλου.  Το αδέσποτο ζώο πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα άγνωστος, στη Νέα Μπάφρα του Δήμου Αμφίπολης, στις Σέρρες. Το αδέσποτο ζώο εντοπίστηκε από κατοίκους του χωριού νεκρό. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο δήμος Αμφίπολης, υπάλληλοι του οποίου προχώρησαν στην περισυλλογή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο ζώο φέρεται να είχε επιτεθεί σε ένα κοριτσάκι τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και οι γιατροί να της κάνουν ράμματα. Οι κάτοικοι του χωριού είχαν ενημερώσει τη δημοτική αρχή για την επιθετικότητα του ζώου, ωστόσο δεν είχε γίνει τίποτα, με αποτέλεσμα κάποιος -άγνωστος μέχρι στιγμής- να προχωρήσει στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Οι ίδιες πληροφορίες, σημειώνουν ότι το προηγούμενο διάστημα άγνωστοι είχαν ρίξει φόλες για να εξοντώσουν τον αδέσποτο σκύλο, ωστόσο το δηλητηριασμένο δόλωμα έφαγε ένα δεσποζόμενο ζώο, το οποίο κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις