Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λίγκα: Αρχίζει από εκεί που… τελείωσε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λίγκα: Αρχίζει από εκεί που… τελείωσε!

 Έτσι και σχεδόν με την…σέντρα έχουμε παιχνίδια που έρχονται σαν συνέχεια των πλέι οφ! Με το…καλημέρα σας λοιπόν έχουμε όχι ένα αλλά δυο ντέρμπυ!

Έγινε το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουλίου του 2023, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Καμία από τις μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να θεωρείται πως ευνοήθηκε από την τύχη! «Στάθηκαν και τυχερές και ατυχές», όπως έλεγαν κάποιοι από τους προέδρους των ΠΑΕ! Φαίνεται μάλιστα πως το νέο πρωτάθλημα αρχίζει από εκεί που…τελείωσε! Έτσι και σχεδόν με την…σέντρα έχουμε παιχνίδια που έρχονται σαν συνέχεια των πλέι οφ! Με το…καλημέρα σας λοιπόν έχουμε όχι ένα αλλά δυο ντέρμπυ! Στο ΟΠΑΠ Αρένα στην Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον ανανεωμένο σε όλα Ολυμπιακό. Και στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ που προσπαθεί να βρει τα πατήματα καλωσορίζει το συντοπίτη του Άρη. Μια αγωνιστική μετά ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο παίζε με την ΑΕΚ. Είναι το Αθηναϊκό ντέρμπυ που έχει χαρακτηριστεί και ως «το ντέρμπυ των αποδείξεων. «Υπάρχουν…λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν», λένε με νόημα και οι δυο!

Στην 6η αγωνιστική ο Ολυμπιακός στο Φάληρο παίζει με τον Άρη, σε ένα παιχνίδι «ανοικτών λογαριασμών»! Μια ημέρα μετά την 7 ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο του δίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το ντέρμπυ των «αιωνίων» φιγουράρει στην 8 αγωνιστική. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο νέος σε όλα Ολυμπιακός υποδέχεται τον μεγάλο αντίπαλο του τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας αγώνας που έρχεται σαν συνέχεια των προηγούμενων! Στην 9η αγωνιστική έχουμε το ντέρμπυ των Δικεφάλων! Η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια καλωσορίζει τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ματς με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά! Την επόμενη, 10 αγωνιστική, ο Ολυμπιακός στον Πειραιά παίζει με τον ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα μεγάλης σημασίας και σπουδαιότητας. Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται την 12 αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελλίδης». Εδώ ο Άρης αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό. Ενώ μια αγωνιστική μετά ο Άρης έρχεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Φιλαδέλφεια και παίζει με την ΑΕΚ!

Να δούμε τώρα την πρώτη αγωνιστική η οποία δεν έχει αγώνα ντέρμπυ! Έχει όμως παιχνίδια που έχουν…παγίδες! Δηλαδή έχουμε αγώνες με ενδεχόμενες εκπλήξεις! Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα που αρχίζει Παρασκευή και τελειώνει Κυριακή διεξάγονται τα εξής παιχνίδια. ΑΕΚ – Παναιτωλικός, Βόλος – Λαμία, Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός, ΟΦΗ – Άρης, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά.

Η σέντρα θα γίνει έχει οριστεί ποιο σωστά για τις 19 με 20 Αυγούστου. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου του 2024! Έχει οριστεί μάλιστα τα παιχνίδια των πλέι οφ να ξεκινήσουν στις 9 – 10 Μαρτίου και να ολοκληρωθούν στις 11 με 12 Μαΐου. Καλό αγώνα σε όλες τις ομάδες μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις