Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου «Shopping Star»: Ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολιάζει την επιλογή του Star Channel
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου «Shopping Star»: Ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολιάζει την επιλογή του Star Channel

Ηλιάνα Παπαγεωργίου «Shopping Star»: "«Είναι το γραμμένο της Ηλιάνας να γίνεται η ταύτισή της με τη Βίκυ Καγιά"

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks», θα αναλάβει την παρουσίαση του «Shopping Star».  Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» μίλησε για αυτή την τηλεοπτική εξέλιξη και παράλληλα σχολίασε το δικό του τηλεοπτικό μέλλον. «Είμαι τώρα 1,5 χρόνο που δεν κάνω κάτι τηλεοπτικά, μιλάω για κάποια πράγματα που δεν μπορώ να πω, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω τελικά. Όχι πρωινή εκπομπή δεν θα ήθελα να κάνω […] Δεν μπορώ να είμαι ο κακός της υπόθεσης», είπε, ανάμεσα σε άλλα, για τα σχέδιά του στην τηλεόραση.

«Πωπω τι πάθαμε», είπε αρχικά ο γνωστός κομμωτής για την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το «My Style Rocks».  «Είναι το γραμμένο της Ηλιάνας να γίνεται η ταύτισή της με τη Βίκυ Καγιά, δεν μπορώ να το καταλάβω. Το έχει η μοίρα της, δεν συμφωνείς; Ό, τι έχει κάνει η Βίκυ βάζουν και την Ηλιάνα, δεν ξέρω ένα περίεργο πράγμα. Μια χαρά είναι η Ηλιάνα, έχει καλή μάνατζερ. Δεν την αφήνει σεζόν για σεζόν, παντού», πρόσθεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Για παρουσία δεν μπορώ να πω ότι δεν μ’ αρέσει, τώρα για τα νούμερα… Αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος. Ελπίζω το “Shopping Star” να είναι αυτό που έψαχνε πραγματικά, θα είναι και μόνη της, θα της ταιριάζει πιστεύω, τι να σου πω», ανέφερε στο τέλος.

Η συμφωνία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Star Channel

Ευδοκίμησαν τελικά οι συζητήσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το Star Channel και πλέον ανήκει στο δυναμικό του σταθμού. Το μοντέλο αιφνιδίασε τον ΣΚΑΪ αφού η επιθυμία της να αποχωρήσει και να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM ήταν μεγάλη και έτσι προτίμησε να κλείσει πίσω της την πόρτα του συγκεκριμένου σταθμού και να ανοίξει νέα επαγγελματική πόρτα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άνοιξε την πόρτα του Star Channel και πλέον θα βρίσκεται στην παρουσίαση του Shopping Star, μια θέση η οποία είχε μείνει κενή μετά και την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Η ανακοίνωση του Star Channel αναφέρει: “H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός! Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις