Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πατέρας Κατσούλη – Τριαντάφυλλος: Το ξέσπασμα και η απάντηση
LIFESTYLE

Πατέρας Κατσούλη – Τριαντάφυλλος: Το ξέσπασμα και η απάντηση

Πατέρας Κατσούλη - Τριαντάφυλλος: «Κύριε Στέλιο μου αυτός δίπλα σας ο καραγκιόζης που είπατε, θα θέλατε να δείξει το βιντεάκι αγάπης που στείλαμε κάπου παρέα;»

Λίγο καιρό μετά το τέλος του «Survivor All Star» μία κόντρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και το περιβάλλον του Σάκη Κατσούλη. Με αφορμή ένα σχόλιο του πατέρα του νικητή, Στέλιου Κατσούλη για τον τραγουδιστή, άνοιξε νέος κύκλος «αίματος». Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη έγραψε στο Facebook: «Αυτός ο καραγκιόζης που λέει ότι είναι επαγγελματίας τραγουδιστής να μας πει τι έχει κάνει!», με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις του Τριαντάφυλλου για τον γιο του. Ο Τριαντάφυλλος απάντησε ανεβάζοντας με στιγμιότυπα από το σχόλιο του Στέλιου Κατσούλη.

«Ευχαριστώ τον πατέρα του κυρίου Κατσούλη για τα καλά του λόγια, απλά να θυμίσω ότι στο τζάμπα live στο μαγαζί του γιου του, ήμουν κορυφαίος, όπως έλεγε. Να είσαι καλά κύριε Στέλιο, υγεία και ευτυχία. 28 χρόνια τραγουδάμε και νομίζω τα πάμε περίφημα. Εσείς λοιπόν σιγά σιγά θα βλέπετε τα πάντα και τις κακιούλες. Ας κρίνει ο κόσμος ο απλός τι έχω κάνει κύριε Στέλιο Κατσούλη. Εύχομαι τα καλύτερα. Και μη ξεχνά το 2021 στο σπίτι σας όταν φάγαμε τι έκανα. Το καλό ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Θεός βλέπει και αυτό αρκεί» έγραψε ο Τριαντάφυλλος στα Instagram Stories.

Στη συνέχεια, ανέβασε κοινό τους στιγμιότυπο από μία συνάντησή τους, γράφοντας:

«Κύριε Στέλιο μου αυτός δίπλα σας ο καραγκιόζης που είπατε, θα θέλατε να δείξει το βιντεάκι αγάπης που στείλαμε κάπου παρέα; Να δει και ο κόσμος επιτέλους την αλήθεια; Όταν τρώγαμε μαζί κάτι μου είπατε ότι θέλετε κύριε Στέλιο μου. Νομίζω εσείς που θέλετε αλήθειες θα συμφωνείτε μαζί μου σωστά;».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις