Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Μπαντόσα Ελλάδα: Απολαμβάνουν τον έρωτά τους και το καλοκαίρι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Μπαντόσα Ελλάδα: Απολαμβάνουν τον έρωτά τους και το καλοκαίρι

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα Ελλάδα: Οι ερωτευμένοι αστέρες του τένις, μετά τις βόλτες τους στο Λονδίνο, ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Καλοκαιρινή ανάπαυλα για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων απολαμβάνουν τον ήλιο και τον έρωτά τους. Μπορεί το νεαρό ζευγάρι να μην πέτυχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε στο Wimbledon, οι δύο τους, ωστόσο, δεν φαίνεται να πτοούνται, με τη διάθεσή τους να παραμένει σταθερά ανεβασμένη. Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα βιώνουν εδώ και μερικούς μήνες τον… απόλυτο έρωτα, με τους δύο τους να κάνουν συχνά αναρτήσεις στις οποίες εκδηλώνουν τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλο, και να απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές κάθε που οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν.

Οι ερωτευμένοι αστέρες του τένις, μετά τις βόλτες τους στο Λονδίνο, ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, με τους δύο τους να κάνουν, μάλιστα, μία ανάρτηση στον κοινό λογαριασμό που έχουν δημιουργήσει στο Instagram. Στη σχετική ανάρτηση, Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονται πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος και χαλαρώνουν αγκαλιά, απολαμβάνοντας τη θέα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tsitsidosa

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις