Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ορφέας Αυγουστίδης: Ξεκίνησε τις διακοπές του μετά το φινάλε του «Σασμού»
LIFESTYLE

Ορφέας Αυγουστίδης: Ξεκίνησε τις διακοπές του μετά το φινάλε του «Σασμού»

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τη χαλάρωση έπειτα από το τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 13 Ιουλίου, με ένα φινάλε που συγκλόνισε τους θαυμαστές. Ο Αστέρης, τον οποίο υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης, και η Αργυρώ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο τελευταίο επεισόδιο. Οι πρωταγωνιστές της σειράς τώρα θα ξεκουραστούν πριν ξεκινήσουν γυρίσματα για την τρίτη σεζόν, της οποίας το τρέιλερ κυκλοφόρησε χθες.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, μάλιστα, αμέσως μετά την εκπλήρωση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, φάνηκε να χαλαρώνει, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram από μια παραλία. Στη λεζάντα ο ηθοποιός έγραψε: «Summering a bit (κάνοντας καλοκαίρι για λίγο)».

Το φινάλε του δεύτερου κύκλου του «Σασμού»

H καθημερινή σειρά του Alpha o Σασμός έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης και το Twitter αποθέωσε τους πρωταγωνιστές. Το τηλεοπτικό κοινό δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και ανυπομονεί πλέον για την τρίτη σεζόν. Οι χρήστες του Twitter έφεραν το hastag #sasmos στις πρώτες τάσεις της διαδικτυακής πλατφόρμας. Η σκηνή ανάμεσα στον Στέλιο Μάινα και τον Δημήτρη Αλεξανδρή συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό, με τους δύο ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Ο Φαρμάκης ζήτησε από τον Παύλο να τον σκοτώσει σε μια συγκλονιστική σκηνή, ενώ όταν ο Ευθύμης πέφτει νεκρός η γυναίκα του Ρέα έρχεται και τον παίρνει για να φύγουν μαζί…Από την άλλη Αστέρης και Αργυρώ, οι οποίοι μπορεί να είδαν τις ζωές τους να περνούν από σαράντα κύματα, αντάλλαξαν όρκους παντοτινής αγάπης.

Ο Νικηφόρος έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του και έσπευσε να αναμετρηθεί με τον Μαθιό. Η Βασιλική έσπευσε να σώσει τους δύο άντρες, όταν πέφτει με το αμάξι πάνω σε ένα δέντρο…Αρκετοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν τις προβλέψεις για τη συνέχεια της σειράς του Alpha, ενώ πολλοί δεν έκρυψαν τη συγκίνηση που χάρισαν οι ηθοποιοί στις τελευταίες σκηνές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις