Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κλόντια Σίφερ Αντίπαρος: Μαγεμένη με την Ελλάδα μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κλόντια Σίφερ Αντίπαρος: Μαγεμένη με την Ελλάδα μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου

Κλόντια Σίφερ Αντίπαρος: Το σούπερ μόντελ είναι και πάλι στην Ελλάδα αφού είχε βρεθεί πριν από έναν μήνα στο νησί του Αργοσαρωνικού

Η Κλόντια Σίφερ μετά την επίσκεψή της στις Σπέτσες στα μέσα Ιουνίου, βρέθηκε και πάλι στη χώρα μας για διακοπές, επιλέγοντας αυτή τη φορά ένα νησί των Κυκλάδων, και συγκεκριμένα την Αντίπαρο. Ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ μόντελ στον κόσμο, η Κλόντια Σίφερ, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα για ακόμα ένα καλοκαίρι κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης. Την επίσκεψη του γερμανικής καταγωγής μοντέλου «πρόδωσε» η Μαριλίζα Δημάκου, η ιδιοκτήτρια του «Marlizashop», μιας boutique, η οποία βρίσκεται στο πιο κεντρικό δρόμο του νησιού, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, καθώς πόζαρε σε φωτογραφία μαζί με τη Σίφερ.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Ουάου! Η Κλόντια Σίφερ είναι εδώ!».

Οι διακοπές στις Σπέτσες

Η Κλόντια Σίφερ βρέθηκε στις Σπέτσες στα μέσα Ιουνίου, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media. Το διάσημο μοντέλο ανάρτησε δύο στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μαρτυρούσε το μέρος, όπου απόλαυσε τις διακοπές του Μαζί της ήταν η κολλητή της φίλη κι αισθητικός, Uta Huesch, με την οποία και φωτογραφήθηκε σε πλωτό ταξί, καθώς και στο ξενοδοχείο, όπου έμεναν. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κλόντια Σίφερ έγραψε: «Τίποτα δεν είναι σαν τα ψώνια με την καλύτερή μου φίλη».

Και πέρσι!

Την περασμένη χρονιά, το διάσημο μοντέλο από τη Γερμανία είχε επισκεφτεί ξανά τη χώρα, για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μέσα από το προσωπικό προφίλ της στο Instagram, η Σίφερ ανάρτησε μία σειρά από στιγμιότυπα με τα τοπία τα οποία ξεχώρισε και θα της μείνουν αξέχαστα, όπως ανέφερε και στη λεζάντα της δημοσίευσής της. Σε μία από τις φωτογραφίες εμφανίζεται η ίδια να ποζάρει από ένα ξενοδοχείο της Πελοποννήσου, ενώ σε μία άλλη έχει φωτογραφίσει τον Παρθενώνα. «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ αυτά τα τοπία» έγραψε στη δημοσίευσή της.

Σε άλλα στιγμιότυπα, φορώντας ένα φούξια φόρεμα, τα γυαλιά ηλίου της και κρατώντας μία ψάθινη τσάντα, η 51χρονη Γερμανίδα ποζάρει αρχικά μέσα από ένα πλοίο. Στο δεύτερο στιγμιότυπο, η Σίφερ χαμογελά στον φακό από τη στιγμή που απολαμβάνει τη βόλτα της στο νησί.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Η Ελλάδα με καλούσε». Η άφιξη της Σίφερ στην Ελλάδα την περασμένη χρονιά, έγινε γνωστή μέσα από τα social media και συγκεκριμένα μέσα από το Instagram με όνομα λογαριασμού Soula Glamorous, όταν εθεάθη στο Πόρτο Χέλι. Φορούσε ένα ριγέ φόρεμα και τα λευκά γυαλιά ηλίου της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις