Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνελήφθη μόνιμος αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας για πάρτι με ναρκωτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη μόνιμος αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας για πάρτι με ναρκωτικά

Σε Μύκονο και Αθήνα

Μόνιμος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος αυτή την χρονική περίοδο έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών με την κατηγορία ότι προμήθευε με κοκαΐνη και άλλου είδους ναρκωτικά διοργανωτές ξέφρενων πάρτι σε Μύκονο και Αθήνα!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πρόκειται για 39χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία  για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. «Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας»,  επισημαίνεται στην ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ «για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών  ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του κατηγορουμένου στην διακίνηση ναρκωτικών κυρίως σε πάρτι που διοργανώνονταν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στη Μύκονο, επετεύχθη ο εντοπισμός του κατηγορουμένου και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση».

Από έρευνα στην οικία και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

5,5 γραμμ. κοκαΐνης, 51,1 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 29,4 γραμμ. MDMA, 332 δισκία ECSTASY, 5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK), 37,9- γραμμ. μεφεδρόνης, 2 γραμμ. κεταμίνης, ηλεκτρονικής ζυγαριά ακριβείας, αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, 4 κάμερες ασφαλείας, καταγραφικό και 2 κινητά τηλέφωνα. Ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές, υπογραμμίζει  η Αστυνομία, για παρόμοια αδικήματα.

Σενάριο ταινίας

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στις αρχές Ιουλίου, αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου, που υποδύθηκαν τους καλεσμένους, έκαναν επιχείρηση σε βίλα του νησιού, όπου είχε οργανωθεί  ξέφρενο πάρτι. Το πάρτι λάμβανε χώρα στην περιοχή Κουνούπα, με τη συμμετοχή 200 με υψηλά ντεσιμπέλ και ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη, χασίς, έκσταση. Οι αστυνομικοί  συνέλαβαν τον διοργανωτή του πάρτι και τρεις θαμώνες, με την κατηγορία ηχορύπανσης και κατοχής ναρκωτικών στη  βίλα, που λειτουργούσε ως χώρος νυχτερινής διασκέδασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν  τους πελάτες, πλήρωσαν 50 ευρώ για να μπουν, φόρεσαν το κορδελάκι εισόδου στον καρπό και ως «μυστικοί» εισχώρησαν στη βίλα. Η ένταση του ήχου έφθανε σε μεγάλη απόσταση, με το ηχόμετρο να μετρά 113 ντεσιμπέλ.

Ο Πολωνός με το μπουζί

Αρχικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο υπεύθυνο της εκδήλωσης.  Λίγο αργότερα εντόπισαν έναν 39χρονο Πολωνό, ο οποίος μέσα σε ένα μπουζί αυτοκινήτου είχε κρυμμένη ναρκωτική ουσία (sisha). Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν ποσότητες χασίς, κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Στην πισίνα εντοπίστηκε ένας 49χρονος με ποσότητα κοκαΐνης, ενώ  34χρονη ομολόγησε ότι από την ταραχή της, πέταξε ένα σακουλάκι με μικροποσότητα κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν συνολικά 60 γραμμάρια κοκαΐνης, περίπου 20 γραμμάρια κάνναβης, 12 δισκία έκταση, ΣΙΣΑ, δισκία LSD, 15 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις