Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Αναβάθμιση αθλητικών χώρων στον δήμο Αιγάλεω
ΕΛΛΑΔΑ

Αναβάθμιση αθλητικών χώρων στον δήμο Αιγάλεω

Ήδη έχει ολοκληρωθεί μια σειρά από καίριες παρεμβάσεις, που άλλαξαν θεαματικά την εικόνα των εγκαταστάσεων.

Με σχέδιο και πλάνο ο Δήμος Αιγάλεω συνεχίζει σταθερά να υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των πολιτών, των μαθητών και των μαθητριών. Ήδη έχει ολοκληρωθεί μια σειρά από καίριες παρεμβάσεις, που άλλαξαν θεαματικά την εικόνα των εγκαταστάσεων. Στο ΔΑΚ «Εύα Χριστοδούλου» επιδιορθώθηκε ο τεχνητός χλοοτάπητας, ενώ έγινε νέα διαγράμμιση του γηπέδου.

Το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Παπανικολή ανακαινίστηκε πλήρως. Τοποθετήθηκε νέο δάπεδο και αντικαταστάθηκαν οι μπασκέτες με νέες Ολυμπιακών προδιαγραφών. Στο γήπεδο 5Χ5 επί της Θηβών (Jumbo) επιδιορθώθηκε ο χλοοτάπητας και οι γραμμές, ενώ επισκευάστηκαν τα τέρματα και τα προστατευτικά δίχτυα.

Στις εγκαταστάσεις της Εδέσσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ολοκληρώνεται άμεσα η περίφραξη των γηπέδων. Στο 6ο Γενικό Λύκειο αντικαταστάθηκε το φιλέ, τοποθετήθηκαν προστατευτικά, έγινε αλλαγή στον φωτισμό με σύγχρονα φώτα led χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, καθώς και τοποθέτηση συστήματος κλιματισμού. Στο 10ο δημοτικό αντικαταστάθηκε η μπασκέτα με νέα Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Όλες οι παραπάνω εργασίες σε συνδυασμό με την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Εδέσσης, αποτελούν μέρος μια ολιστικής παρέμβασης, που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στους αθλητικούς χώρους του Αιγάλεω. «Προχωράμε συστηματικά στην αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων. Παραδίδουμε στους συμπολίτες μας, τους  μαθητές και τις μαθήτριες σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Συνεχίζουμε αδιάκοπα την προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας με στόχο να αλλάξουμε την αγαπημένη μας πόλη» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Γιάννης Γκίκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις